Dziękujemy pięknie wszystkim za serce i ofiarność. Naprawdę to ogromnie budujące, że jestesmy w stanie tak się zmobilizować. I to ponad podziałami

Ania, Kosa, Japa, Waldek, Żuku, Stangu, Fergie, Warka team, Cienki, Szejku, Bobon, Jacek, Irek, Gosia, Monika, Dorota, Krzysiek, Wojti, Borówa, Wojtek Rewop i wszyscy sędziowie, ratownicy, strażacy, ofiarodawcy fantów na licytację i darczyńcy- JESTEŚCIE WIELCY -MEGA SZACUN !!!!
Ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy bili się jak lwy o fanty i je kupowali - Ściana Wschodnia ( Ignac, Groszek, Romek) + Melu i Kocyk jesteście GIGANTAMI - to dla Marcina ogromne wsparcie !!!
Własnie dostałem maila od Roberta Kufla z prosbą o nr konta - 4XDrive też "pojedzie dla Marcina"
Specjalne ukłony dla pani w różowym sweterku - mamy nadzieję, że deseczka się przyda.
Magda z Marcinem pozdrawiają wszystkich i cieszą się, że jazda ich nową T1-ką przypadła własnie mi
Ale mało tego- wiem jak bardzo zależało Ignacowi na pojeżdżeniu z Marcinem - zadzwoniłem do Madzi i bez problemu pojeżdzi i Ignac i Ja !!!!!
Jeszcze raz w imieniu Marcina i moim- wielkie, wielkie dzięki
PS Akcja koszulka trwa !!! Pułtusk nam pomógł i dalej są chętni. Nie ma problemu- dorobimy !!!!!!