Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Nie dam bo nie mam ani jednego. Wynajęte fotoreportery trzaskały i one mają
Po świętach bedzie galeria na stronie tam postaram się umieścić większość fotek
Ja jako początkujący, rzucony od razu na głęboką wodę, również dziękuję ci Franc za extra zaj..stą imprezę. Myślę, że szybko naprawimy naszego GR'a (cały reduktor w pi..u) i pojawię się na jesiennej Zmocie bogatszy o nowe doświadczenia.
Dla spragnionych fotek, link do galeryjki mojego autorstwa (jak już sprzęt padł to chociaż zdjęć porobiłem): www.fala-hurt.com.pl/zmota4/index.html
mel pisze:Franc - jestem jaki jestem, dla pucharów nie jeżdżę - zgodnie z punktacją zamieszczoną na stronie poprzedniej my jesteśmy na drugim miejscu. Stąd moje pytanie - te rączki za zbliżenie się do ideału wręczone nam na podsumowaniu to na pewno powinny być dla nas ???????
Mel - jeep grand cherokee nr 4 - zespół w składzie Wojciech Fila i Piotr Dzieciuchowicz.
Komandor Turystyka tak mi podał no i ............
Ale podjęliśmy arbitralną decyzję, że skoro tylko 2 załogi przekroczyły 50 pkt tj. 2/3 ogółu pkt. to należy im się puchar czyli rączka.
Proszę więc załogę Seba Klonowski Piotr Żychliński o kontakt.
Pucharki za Turystyka czekają w biurze
Zadowolone Państwo
Pamiątkę z TAKIEJ imprezy odbierzemy z przyjemnością będę dzwonił w sprawie szczegółów.
Państwo cały czas zadowolone