Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
szef...
na stronie nic nie ma po za tym że macie gdzieś jakieś miejsca...
aktualne? jak nie to jaka agroturystyka?
o której zbiórka/odprawa/start ?
dalej jak z zaprowiantowaniem? coś na mejscu na ząb czy wszystko we własnym zakresie?
jak się upewnić że organizator zaakceptował płatność?
ja nie używam gps - poproszę o określenie miejsca zbiórki
@raf- wszystko jest na stronie. POWTARZAM PO RAZ N-ty oprócz namiarów na gospodarstwa bo tam ich po prostu nie ma Będziemy w długi weekend na miejscu to coś wykombinujemy w okolicy dalszej lub bliższej. Nie wiem też czy w sklepach jest płyn do spryskiwaczy....
@May13 - lista jest aktualna na 10 stronie.
Dzieki
14 kilometrów od bazy w kierunku na Wyszków, na dojeździe do głównej trasy, stoi sobie motel/hotel. Sprawdzałem ostatnio ale niestety zamknięty. Parę miejsc do spania by było - niestety nie udało sie mi trafić na wlaścicieli
Jakby co to mogę się zorientowac w Brańszczyku - z tego co wiem są tam dwa gospodarstwa agroturystyczne. W sumie to niedaleko - praktycznie po drugiej stronie trasy białostockiej.
franc pisze:@raf- wszystko jest na stronie. POWTARZAM PO RAZ N-ty oprócz namiarów na gospodarstwa bo tam ich po prostu nie ma Będziemy w długi weekend na miejscu to coś wykombinujemy w okolicy dalszej lub bliższej. Nie wiem też czy w sklepach jest płyn do spryskiwaczy....
@May13 - lista jest aktualna na 10 stronie.
przepraszam... wsjo jest misnołem zakładki informacyjne
A pan proszzzz a się już bałem................... Po weekendzie namiary na Agro:
Na razie na szybko:
Leśniczówka BAZA- 3 pokoje (niestety już zarezerwowane). Miejsce na rozbicie około 30-stu namiotów i 3 łazienki do dyspozycji campowiczów.
Pensjonat u Alicji Długosiodło - 504 247 666 20 miejsc
Brańszczyk Agro- 0608-872-531 10 miejsc
Brańszczyk Pensjonat 606-77-96-57 16 miejsc
Brańszczyk domki tel. 504540200 10 miejsc
Lipnik Park okolice Długosiodła 0 602 342 519 40 miejsc drogo !!
Droga z Wyszkowa na Ostrów Motel- czekam na namiar
Ostatnio zmieniony 21 maja 2008, o 20:08 przez franc, łącznie zmieniany 3 razy.
Codziennie przejeżdżam koło tego miejsca jadąc i wracając z pracy. Trzeba będzie zajrzeć - zwłaszcza, że widziałem tam jeepa, który sądząc po stopniu ubłocenia służy właścicielowi zgodnie z przeznaczeniem Dzisiaj pewnie już nie dam rady ale w piątek zajrzę i zapytam
May_13 pisze:Dzieki
14 kilometrów od bazy w kierunku na Wyszków, na dojeździe do głównej trasy, stoi sobie motel/hotel. Sprawdzałem ostatnio ale niestety zamknięty. Parę miejsc do spania by było - niestety nie udało sie mi trafić na wlaścicieli
Przy trasie Wyszków - Ostrów Mazowiecka jest zajazd Borowik (524 kilometr przy skręcie na Długosiodło) - czy to o tym obiekcie mówisz?
Tak się składa, że trwa tam dosyć gruntowny remont, który pewnie jeszcze potrwa. Ale w razie czego - znam właściciela - mogę go kontrolnie zapytać.
May_13 pisze:Dzieki
Przy trasie Wyszków - Ostrów Mazowiecka jest zajazd Borowik (524 kilometr przy skręcie na Długosiodło) - czy to o tym obiekcie mówisz?
Tak się składa, że trwa tam dosyć gruntowny remont, który pewnie jeszcze potrwa. Ale w razie czego - znam właściciela - mogę go kontrolnie zapytać.
Borowik!! Tak, o tym pisałem. Ale było zamknięte na głucho
Trasa wytyczona ogolem 96 pieczatek na 85 km. 44 pl 2 i pl 3 oraz 35 pl 0 i pl 1 i 17 wspolnych. Ponad 80 % prob w nowych miejscach. Do tego 2 proby obserwowane i trial. Na calej trasie tylko 3 km asfaltu. Bagna, torfy, rzeczki, trawersy i piaskownie slowem konkretna ora na zajechanie mechanika i tirfora Oj bedzie sie dzialo Z jednej proby jestem szczegolnie kontent bo nazywa sie ZMOTA i jest godna Rutki . Naprawde warto sie pojawic krajobrazowo cymesik i psyche odpoczywa. Pzdr Franc i Marecki