siemka L80, (żyjesz jeszcze?hehe), nie pisałem o oryginalnym (twoim ładnym..) 4runnerze... ale jak go sobie wyobrazasz na 46 calach, na ulicę się nadajeL80 pisze:tylko prosze bez takichSZCZUR pisze:to już lekka przesada z Twojej strony.... 4runner ten złom? to patrol 2008franc pisze:Co to4 Runner czy 80-tka
bo ja za bardzo biegły nie jestem w tujotach
póki co ten złom dupe w cieple i bezpiczeństwie na Zmote Ci dowiózł
i nawe 5 letnim rekinem nie przesiąkł
VI ZMOTA Challenge 24-26 października 2008 - ZAPISY
Moderator: franc
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
L80 pisze:a przepraszam że pytam
że niby w jakim znaczeniu do pary
jako kotwica czy samobieżna wyciągarka
mniemam że chętnych może wielu
oczywiście do puki będziesz mobilny
Jako samobieżna kotwica
Oczywiście jeśli będzie chciał.
Po za tym na dwa czy trzy pojazdy zawsze milej i ....zabawniej
Jeep Cherokee 4,0 zwolnice mechanik 100% blokady
Jeep Grand Cherokee (plaskacz)
Jeep Grand Cherokee (plaskacz)
ja tam bym jechał w turystuku bez windy to będziesz miał Pan frajdę z machania tirforemmaciekGAZ69 pisze:FRanc miły człowieku, gdybyś jeszcze przypomniał mi jak to w turystyku jest z windami![]()
pytam bo jest opcja na zamontowanie mechanika i nie wiem czy mam sie po co śpieszyć, bo jade w turystyku![]()
przy okazji, chyląc czoła wielokrotnym uczestnikom ZMOTY napiszcie bez czego się nie pojawiać, nie mówie tu o standardowym wyposażeniu, lepiej jest uczyć się na czyimś doświadczeniu niż na własnych odmrożonych stopach
Przepraszam Cię Stang ale co Ty chciałeś nadrabiać w Turystyku
To klasa, w której się nie nadrabia tylko bawi. Trzeba było pojechac dalej na pozostałe 35 prób, których nie podbijałeś i sobie je robić.
A do kanionu wrócić jak był juz pusty .............
Swoją drogą w Kanione było tyle możliwości podjazdu do pieczątki, że można było z dowolnej strony - tylko nikomu się nie chciało bo za trudno
To klasa, w której się nie nadrabia tylko bawi. Trzeba było pojechac dalej na pozostałe 35 prób, których nie podbijałeś i sobie je robić.
A do kanionu wrócić jak był juz pusty .............
Swoją drogą w Kanione było tyle możliwości podjazdu do pieczątki, że można było z dowolnej strony - tylko nikomu się nie chciało bo za trudno
no się oczywiście że bawi ale robiąc pieczątki targając się z tym i tamtym, lubię zrobić rajda po kolei jak Bozia przykazała a nie potem wracać
a w turystyku też się by chciało zrobić jak najwięcej
Nie no ja tam nie narzekam bo jak napisałem nie zapierd...łem po trasie na rozbicie łba z odrabianiem straconego czasu ( bo zuza więcej niż 40 jechać nie chciała
) tylko zabawiałem się w kibico-fotografo-zwiedzacza prób extremu robiąc przy okazji kilka pieczątek swoich 
Ale tak czy siak jak ktoś jedzie lepiej i szybciej niż ja to go przepuszczam bo a nóż mu się uda wszystko wytargać
Swoją drogą Franc nie możesz jakoś czasu przyspieszyć bo się już doczekać nie mogę tych 2 może 3-ch pieczątek które zrobię w EX

Nie no ja tam nie narzekam bo jak napisałem nie zapierd...łem po trasie na rozbicie łba z odrabianiem straconego czasu ( bo zuza więcej niż 40 jechać nie chciała
Ale tak czy siak jak ktoś jedzie lepiej i szybciej niż ja to go przepuszczam bo a nóż mu się uda wszystko wytargać
Swoją drogą Franc nie możesz jakoś czasu przyspieszyć bo się już doczekać nie mogę tych 2 może 3-ch pieczątek które zrobię w EX
zamiast setek metrów lin do wyciągary radziłbym bardziej wziąc taśmy do asekuracji... i bez siekiery ani rusz... i aparatu tlenowego, płetw itp.. 
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
...aaa tam, takie rajdy, srajdyStang pisze: A Ty zamiast się tam za tego 54" boggera chować wracaj szybko bo Ci Tomek rajdy z innymi pilotami wygrywa
"WOLĘ BYĆ OSTATNI NA ZMOCIE NIŻ PIERWSZY NA ŁORLENIE"
Pozostało 1 miejsce wolne
Będzie ciekawa rywalizacja :
PL 3
PRoWadzisz Team czyli Ewa i Jacek w swojej Zmotce na Suzuce -triumfatorzy PT
Rufio Suzuki Samurai 2 razy II i I miejsce Zmota
Zawsze groźne Szczury Nissan Patrol evo3 4.0 II i III miejsce Zmota
Traskowi w Jimniku evo2
Michał i Ziut w Suzuce evo2 I i III miejsce Zmota
Nietoperz w Tomcacie + paręnaście załóg wybitnie przeprawowych
kontra
Krecik, Johnder + ekipa na Yamahah i Hondah
PL 2
Łukasz i Adam we Wranglerze zwycięzcy PT
Adam i Zbyszek Ż w Suzuce Samurai zwycięzcy Orzysza i II na Pomeranii
Stang w Suzuki Samurai zwycięzca Zmotki
Pitt Bull i Waldek w Suzuki Samurai VI w PT
Mel i Wagoneer - Mega przygotowany jeepnięty team
+ paręnaście wybitnie przeprawowych załóg
kontra
Krecik, Johnder + ekipa na Yamahah i Hondah
Oby tylko wszystko przebiegało spokojnie, jak co roku
Będzie ciekawa rywalizacja :
PL 3
PRoWadzisz Team czyli Ewa i Jacek w swojej Zmotce na Suzuce -triumfatorzy PT
Rufio Suzuki Samurai 2 razy II i I miejsce Zmota
Zawsze groźne Szczury Nissan Patrol evo3 4.0 II i III miejsce Zmota
Traskowi w Jimniku evo2
Michał i Ziut w Suzuce evo2 I i III miejsce Zmota
Nietoperz w Tomcacie + paręnaście załóg wybitnie przeprawowych
kontra
PL 2
Łukasz i Adam we Wranglerze zwycięzcy PT
Adam i Zbyszek Ż w Suzuce Samurai zwycięzcy Orzysza i II na Pomeranii
Stang w Suzuki Samurai zwycięzca Zmotki
Pitt Bull i Waldek w Suzuki Samurai VI w PT
Mel i Wagoneer - Mega przygotowany jeepnięty team
+ paręnaście wybitnie przeprawowych załóg
kontra
Oby tylko wszystko przebiegało spokojnie, jak co roku
Ostatnio zmieniony 23 września 2008, o 21:29 przez franc, łącznie zmieniany 1 raz.
Eee tam, my tam z L80 mamy bardziej hardcorowy zestawSZCZUR pisze:zamiast setek metrów lin do wyciągary radziłbym bardziej wziąc taśmy do asekuracji... i bez siekiery ani rusz... i aparatu tlenowego, płetw itp..
2x 5m taśma, szekla, kinetyk, naciągarka siatki oraz 2 śrubokręty w tym 1 płaski
Nie wstydzę się Jezusa