Czy mam rozumieć, że wymagasz akredytacji, żeby sobie fotę na próbie trzasnšć?
Rozumiem, że publikacje itp, ale na priv też?
Może pytanie wyglšda głupio, ale lepiej głupio zapytać, niż się potem
Moderator: franc
o curwa... to juz nie żarty... a ja już jutro zaczynam przeprawę... 700 km przez północną część Islandii aby dotrzeć na prom... przy tej pogodzie tu, też może być "wesoło"Student pisze:no...
zabierzcie wszelki sprzęt jaki może się przydać do PRZEPRAWY samochodem.
Nie wyprawy, wycieczki czy wyścigu, tylko właśnie do przeprawy.
Nie martw się wystarczy że masz cb i telefon .SZCZUR pisze:o curwa... to juz nie żarty... a ja już jutro zaczynam przeprawę... 700 km przez północną część Islandii aby dotrzeć na prom... przy tej pogodzie tu, też może być "wesoło"Student pisze:no...
zabierzcie wszelki sprzęt jaki może się przydać do PRZEPRAWY samochodem.
Nie wyprawy, wycieczki czy wyścigu, tylko właśnie do przeprawy.
....tak, tak, żebym liczył tu na służby to na pewno bym się doczekałsinkler pisze:Nie martw się wystarczy że masz cb i telefon .
Jak by coś zaszło to zadzwonisz i pomoc nadejdzie.
Nie zapomnij powiadomić ostatnie miejce zamieszkania o swoim planie przejazdu.
Chyba że nie jedzież interiorem bo na obwodówkach ruch jakiś jest.
Kruki Odyna będą cię prowadzić w Jaćwiezkie bagnaSZCZUR pisze:....tak, tak, żebym liczył tu na służby to na pewno bym się doczekałsinkler pisze:Nie martw się wystarczy że masz cb i telefon .
Jak by coś zaszło to zadzwonisz i pomoc nadejdzie.
Nie zapomnij powiadomić ostatnie miejce zamieszkania o swoim planie przejazdu.
Chyba że nie jedzież interiorem bo na obwodówkach ruch jakiś jest., chociaż, mają nowy sprzęt bo robiliśmy w tym roku jedenaście aut na 49 " dla służb ratowniczych... po to ma się cały sprzęt aby radzić sobie samemu, po interiorze trochę się najeździłem (zobacz link poniżej), teraz nie będę ryzykował ponownego utopienia auta, bo prom popłynie beze mnie hehe, a do ZMOTY mało czasu ... tydzień temu jak sypnęło śniegiem to szok, zresztą na tym zadupiu to normalka 20 cm w 30 min. ale jak na razie zapowiada się mokro...