VI ZMOTA Challenge 24-26 października 2008 - ZAPISY
Moderator: franc
- Rzeźnik z Jakubowa
- Kontakt:
franc pisze:...
Wyjeżdżamy na trasę w kolejności :
12.15 Turystyk starty od 1 d0 3
12. 20 Ekstrem starty od 1 do 3
12.25 Ekstrem starty od 4 do 7
12.30 Turystyk starty od 4 do 7
12.45 Przygoda wszystkie starty
Pozwoli to na uniknięcie korków w newralgicznym punkcie srajdu czyli na początku
To by było na tyle
takie małe pytanko - czemu tak późno start??
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
- Student
- Strażnik Texasu ;-)
Jak późno.
Zwasze na zmocie tak było.
Okolice 13.00
I Do 17-18 w sobotę masz czas żeby przejechać 50 km.
Trzeba wziąć pod uwagę że jednak jest to dosyć silne zadupie i niektórzy mają ze 600 do przejechania. Trzeba dać czas na dotarcie wszystkim. Nie każdy może wyjechać już w czwartek rano ( praca i inne pierdy) a my zawsze frontem do klienta
Poza tym jak nawet dojedziesz we czwartek wieczorem i będziesz uważał, że możesz wystartować w piątek skoroświt, to może się tak zdarzyć, że będziesz chciał jednak kapke dłużej pospać - wynika to z tego, że ludzie na zmocie niezwykle przyjacielscy są i skorzy do integrowania się
Zwasze na zmocie tak było.
Okolice 13.00
I Do 17-18 w sobotę masz czas żeby przejechać 50 km.
Trzeba wziąć pod uwagę że jednak jest to dosyć silne zadupie i niektórzy mają ze 600 do przejechania. Trzeba dać czas na dotarcie wszystkim. Nie każdy może wyjechać już w czwartek rano ( praca i inne pierdy) a my zawsze frontem do klienta
Poza tym jak nawet dojedziesz we czwartek wieczorem i będziesz uważał, że możesz wystartować w piątek skoroświt, to może się tak zdarzyć, że będziesz chciał jednak kapke dłużej pospać - wynika to z tego, że ludzie na zmocie niezwykle przyjacielscy są i skorzy do integrowania się
bimber z rodzynkami :-)
No już jestem
Drobne zmiany w RB ( doszła fajna dojazdówka i nie zniszczymy drogi granicznej
) wszystko jest ok, zgody formalne od Litewskich Lasów Państwowych i Litewskiej Straży Granicznej podpisane tak więc :
MAM ZASZCZYT ZAKOMUNIKOWAĆ, IŻ VI ZMOTA CHALLENGE jest pierwszą POLSKĄ imprezą przeprawową o charakterze międzypaństwowym
Nie liczę Berlin Wrocław bo rajd ten jest organizowany przez niemieckie firmy
Hasło Nobilitas obligo czyt. szlachectwo zobowiązuje będzie więc na tej edycji zobowiązywało podwójnie ( po polskiej i litewskiej stronie )
LICZĘ NA WASZĄ GODNĄ POSTAWĘ
Proszę pamiętać, iż Zmota to nie tępe napierd....ie po krzakach dla zdobycia parunastu pieczątek a po prostu kawał fajnej Przygody w ultrahardmadafakowoczadreskim terenie.
Mam nadzieję, iż te 79 załóg samochodowych i 6 quadowych nas organizatorów nie zawiedzie i wszyscy szczęśliwie spotkamy się w stodole na bankiecie
Do zobaczenia na bazie u p. Krysi
MAM ZASZCZYT ZAKOMUNIKOWAĆ, IŻ VI ZMOTA CHALLENGE jest pierwszą POLSKĄ imprezą przeprawową o charakterze międzypaństwowym
Nie liczę Berlin Wrocław bo rajd ten jest organizowany przez niemieckie firmy
Hasło Nobilitas obligo czyt. szlachectwo zobowiązuje będzie więc na tej edycji zobowiązywało podwójnie ( po polskiej i litewskiej stronie )
LICZĘ NA WASZĄ GODNĄ POSTAWĘ
Proszę pamiętać, iż Zmota to nie tępe napierd....ie po krzakach dla zdobycia parunastu pieczątek a po prostu kawał fajnej Przygody w ultrahardmadafakowoczadreskim terenie.
Mam nadzieję, iż te 79 załóg samochodowych i 6 quadowych nas organizatorów nie zawiedzie i wszyscy szczęśliwie spotkamy się w stodole na bankiecie
Do zobaczenia na bazie u p. Krysi