Bakteria - kochanie
Impresje po Highway to hell
Moderator: franc
Re: Impresje po Highway to hell
że co bo jeszcze nie kontaktuję
Bakteria - kochanie
broń mnie
Bakteria - kochanie
TEAM FX
właśnie tak się coś dziwiłem gdzie oni tą trzecią osobę wożą...alo pisze:Dwie osoby ze skorpiona i jaAdam.Ż pisze:kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska![]()
Mój parch leżał obok bomaćkowej suzy i czekał tak jak oni na jakiegoś wybawcę
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Ich chyba z 5 czy 6 było razem
Nie wiem który u mnie na masce spał ale ciekaw jestem co se myślał jak co chwila zuzę odpalałem coby się rozgrzać

Nie wiem który u mnie na masce spał ale ciekaw jestem co se myślał jak co chwila zuzę odpalałem coby się rozgrzać
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Stang pisze:Ich chyba z 5 czy 6 było razem
Nie wiem który u mnie na masce spał ale ciekaw jestem co se myślał jak co chwila zuzę odpalałem coby się rozgrzać![]()
żebyś jak najdłużej ją miał zapaloną
tylko to łożysko po dłuższym czasie zaczynało wkurzać bo cisza a tu nagle taki łoskot
Adaś masz już foty ? ja pewnie jutro pozbieram ale za wiele ich nie mam 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
ja mam praktycznie tylko z tego jednego rowka....
są zdj z Trawersu ale ja ich jeszcze nie mam...
są zdj z Trawersu ale ja ich jeszcze nie mam...
mógłby ktoś powiedziec jak poszło quadom
z tego co było rok temu pisane na "srajdach" to miał byc eksperyment
z tego co było rok temu pisane na "srajdach" to miał byc eksperyment
Suzuki Vitara X90
Krecik zrobił wszystko w 17 godzin...
Popychając wrangle do przodu, wspólnie z Piotruszem, Lightblessem i Myszą zobaczyłem co to piekło
Absolutnie mega wypas! Wielkie dzięki. Ogólnie dla wszystkich za wszystko. Atmosfera i ubaw na maksa.
Gratulacje dla zwycięzców - generalnie dla tych medalowych ale zwyciężyli wszyscy: organizatorzy, srajdowcy, gospodarze - przeżyć taki gruby weekend z Wami było baaardzo zacnie
Absolutnie mega wypas! Wielkie dzięki. Ogólnie dla wszystkich za wszystko. Atmosfera i ubaw na maksa.
Gratulacje dla zwycięzców - generalnie dla tych medalowych ale zwyciężyli wszyscy: organizatorzy, srajdowcy, gospodarze - przeżyć taki gruby weekend z Wami było baaardzo zacnie
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
a Wam ile zajęło ukonczenie rajduAdam.Ż pisze:Krecik zrobił wszystko w 17 godzin...
Widac ze Krecikowi obojętne jaki to rajd Drezno-Wrocłam czy Zmota i tak jedzie świetnie
moze by tak pokazał klasę w Malezji
Suzuki Vitara X90
my ze Stangiem zdaliśmy karty o 16:30. Nie zrobiliśmy 3 prób bo nie zdążyliśmy. Mieliśmy nocną przerwę tak jak pisał Bomaciek...
ale zrobiliśmy subito morte

ale zrobiliśmy subito morte
djbigos pisze:a Wam ile zajęło ukonczenie rajduAdam.Ż pisze:Krecik zrobił wszystko w 17 godzin...![]()
Widac ze Krecikowi obojętne jaki to rajd Drezno-Wrocłam czy Zmota i tak jedzie świetnie![]()
moze by tak pokazał klasę w Malezji
pewnie by pokazał , gdyby się nie bali go zaprosić
GAMENESS
Szanowny Panie Franc i raszta orgów a może raczej OGRÓW-
powiem krótko bez pier..nia
dzięki Wam wiem co będę będę robił przez najbliższe lata o ile tylko kasa i zdrowie pozwoli.
Szacun dla Was i basta.
Dzięki za wszystko.Szkoda że tyle trzeba czekać na następną Zmotę.Zmotkę,Zmociątko...może ktoś wymyśli jeszcze coś i nie będzie trzeba jeżdzić gdzie indziej.okleimy sobie autka na początku roku i już.
Szczególne podziękowanie dla Protetyka za poratowanie przgubikiem.dzięki Niemu mogłem pojeżdzić w sobotę.
Ogrone dzięki dla chłopaków z GRANAT'A za wyrwanie ze Stalingradu gdzie nie miałem już napędu ani liny do wyciągu.
mam nadzieję do rychłego
pozdro placek
powiem krótko bez pier..nia
dzięki Wam wiem co będę będę robił przez najbliższe lata o ile tylko kasa i zdrowie pozwoli.
Szacun dla Was i basta.
Dzięki za wszystko.Szkoda że tyle trzeba czekać na następną Zmotę.Zmotkę,Zmociątko...może ktoś wymyśli jeszcze coś i nie będzie trzeba jeżdzić gdzie indziej.okleimy sobie autka na początku roku i już.
Szczególne podziękowanie dla Protetyka za poratowanie przgubikiem.dzięki Niemu mogłem pojeżdzić w sobotę.
Ogrone dzięki dla chłopaków z GRANAT'A za wyrwanie ze Stalingradu gdzie nie miałem już napędu ani liny do wyciągu.
mam nadzieję do rychłego
pozdro placek
placek
to mój pilot Karol bratStang pisze:Ich chyba z 5 czy 6 było razem
Nie wiem który u mnie na masce spał ale ciekaw jestem co se myślał jak co chwila zuzę odpalałem coby się rozgrzać![]()
Noc nie do zapomienia i nie raz do opowiadania wnukom
Chłopaki jeszcze raz dzięki do teraz jak czuje zimno to sie oglądam gdzie Adaś i jego suza
Placek, jakąś marynareczkę oryginalną tylko sobie przygotuj na bankieciki bo ten numer z podszewką od kurtki więcej nie przejdzie 
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl