Impresje po Highway to hell
Moderator: franc
Re: Impresje po Highway to hell
Impreza absolutnie wspaniała.
Organizacja, tereny - full wypas, 'Pan jest zadowolony!'
Z jednej strony rywalizacja we wszystkich klasach a z drugiej pełna współpraca i wzajemna pomoc - coś niezwykłego ;)
Jako obżartuch nie mogę nie wspomnieć o wspaniałym jedzeniu serwowanym w stołówce bazy - CUDA!
Dziękuję i do zobaczenia na kolejnej imprezie.
Organizacja, tereny - full wypas, 'Pan jest zadowolony!'
Z jednej strony rywalizacja we wszystkich klasach a z drugiej pełna współpraca i wzajemna pomoc - coś niezwykłego ;)
Jako obżartuch nie mogę nie wspomnieć o wspaniałym jedzeniu serwowanym w stołówce bazy - CUDA!
Dziękuję i do zobaczenia na kolejnej imprezie.
czy są już gdzieś jakieś zdjątka nie licząc 6 u góry watku??>
placek
http://www.wiewiorek.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze nie
Admini pracują w pocie czoła. Przypomnę tylko, że My to ogarniamy w 4 osoby a nie w 100 czy 200 przez miesiące i po prostu musi parę rzeczy chwilę potrwać ...... W dzień po imprezie mamy zdjęte większość pieczątek i taśm w terenie, pozłatwiane wszystkie sprawy z rolnikami, gospodarzami, napisane sprawozdania na portale i tłumaczone podziękowania na litewski. Jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ......... I jeszcze wątroba boli
Będzie Pan Zadowolony
Admini pracują w pocie czoła. Przypomnę tylko, że My to ogarniamy w 4 osoby a nie w 100 czy 200 przez miesiące i po prostu musi parę rzeczy chwilę potrwać ...... W dzień po imprezie mamy zdjęte większość pieczątek i taśm w terenie, pozłatwiane wszystkie sprawy z rolnikami, gospodarzami, napisane sprawozdania na portale i tłumaczone podziękowania na litewski. Jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ......... I jeszcze wątroba boli
Będzie Pan Zadowolony
tak jest tylko nie wiem czy 5 czy 7 bo sie żona pyta
i nie wiem ile razy 
TEAM FX
Kilka zdjęć:
LINK
LINK
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
afranc pisze:W generalce 8-sme w PL 3 5-te
w medialnej 1-wsze ???
TEAM FX
Fajne ujęcia na "Autostradzie do piekła" idę jak z krzyżemAdam.Ż pisze:Kilka zdjęć:
LINK
A i kilka rodem jak z Rumuni
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Pit Bull pisze:djbigos pisze:a Wam ile zajęło ukonczenie rajduAdam.Ż pisze:Krecik zrobił wszystko w 17 godzin...![]()
Widac ze Krecikowi obojętne jaki to rajd Drezno-Wrocłam czy Zmota i tak jedzie świetnie![]()
moze by tak pokazał klasę w Malezji
pewnie by pokazał , gdyby się nie bali go zaprosić
Suzuki Vitara X90
Wielki szacun dla organizatorów za imprezę, opowiadania uczestników z poprzednich edycji nie oddają w połowie tego co było w tym roku, nawet w przygodzie była bardzo fajna jazda, klimat nieziemski i mieszkańcy bez nerwów kibicujący zawodnikom. To jest super. Dzięki.