Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
franc pisze:Wyniki PRZYGODY czyli najbardziej zciśnieniowanej klasy na imprezie są już poprawione.
Jak się będzieta tak emocjonować to po prostu zostawimy sam Turystyk i Ekstrem
ej, no nie pisz takich rzeczy
może jednak w takim razie staranniej załogi do Przygody dobierać ?
a nie zaraz całą grupę eliminować...
ja wiem, że Wujcio miał prze..... kichane, ale nie wylewaj dziecka z kąpielą (nomen omen )
Liroz pisze:A kto miał taka dziwnie zgiętą sprężynę z przodu w Suzuki? szczegółów nie było widać z powodu błota i trawy. Jakby wypadła z mocowania. Stała w niedzielę koło stodoły, cały tył wycięty, kolor chyba niebieski.
To moja. Zerwało mi gwint mocujący sprężynę i się franca pokrzywiła.
Do strat muszę jeszcze zaliczyć brak przedniego napędu.
W przyszłym tygodniu Franc dostanie jeszsze porcyjkę zdjęć. Wiem, że mało ale w tym roku byłem sam, nie da się być wszędzie i fotografować wszystkich...
photo- grubo , nie było mnie na bankiecie ale grubo było. Franc może więcej kobiet na te tańce , bo jak widzę ilość rozebranych par męsko-meskich w pozach to dochodzę do wniosku , że jakieś zapotrzebowanie jest. I logo też dobrze wyeksponowane było
Przed Wami jeszcze galeria na terenowo.pl i na stronie rajdu oraz mini galeryjka u Kylona
To w przyszłym tygodniu Trzeba powoli stopniować coby szybko impreza nie poszła w zapomnienie i żeby co poniektórym gul dłużej skakał .
Film będzie gotowy do mam nadzieję 15 grudnia i będzie go można zanabyć drogą kupna u nas.
Kalendarz na 2009 rok wydrukije Altegradius i również będzie gotowy do 15 grudnia i również będzie go można nabyc drogą kupna w Autografie. Postaram się aby ceny były przystępne i na każdą kieszeń Niestety tych dwóch pozycji budżet srajdu już nie uniesie
PS Sądząc po fotach z bankietu to aleśmy się ubawili .......