Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
A mi się po prostu podobało ;) jeśli Zmota przetrwa do czasu kiedy nabiorę troche więcej doświadczenia w terenie - startuje jako kierowca;) < i o ile mechanik WRESZCIE skończy motać Patrola >
A może ktoś po bankiecie znalazł mój kapelusz z naszywką na czole "riders on the storm, Ełk Windsurfing Club" ?
Najprawdopodobniej zostawiłem go na parapecie przy oknie.
Znalazca zostanie sowicie nagrodzony browcem na następnym bankiecie
KassiaC pisze:A mi się po prostu podobało ;) jeśli Zmota przetrwa do czasu kiedy nabiorę troche więcej doświadczenia w terenie - startuje jako kierowca;) < i o ile mechanik WRESZCIE skończy motać Patrola >
Kasiu przetrwa przetrwa między innymi dzięki takim załogom jak Wasza Na Grześka trzeba brać poprawkę około 3 miesięcy smutne to bo talent ma wielki .........
Pzdr
O !! Pojawiło się podsumowanie na stronie rajdu i mój króciutki komentarz.
Powoli napływają również zdjęcia do naszej galerii. Na razie jeszcze w nieporządku ale niebawem..............
Spoko Pit Bull . Samochod bedzie przygotowany porzadnie a nie na oko i wczesniej planuje ostry trening wiec powalczymy. Zrobimy sobie taki ełcki team i obsadzimy całe podium
Co prawda jeszcze jestem zielony, ale jak Szczur powiedział, że nie boję się jeździć szczególnie po ostrych trawersach, to będę ostro walczył. Oby tylko sprzęt wytrzymał bo nogę mam ciężką
Mike
PS.
Co do zajęcia całego podium na V zmocie to spoko. Szczury chcą walczyć samodzielnie więc my będziemy się ciągnąc gdzieś w tyle za nimi.