Impresje po Highway to hell
Moderator: franc
Re: Impresje po Highway to hell
Daj wszystko - bez przenosni

...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Franc - jeszcze w temacie impresji - cos nowego na temat przyszłorocznego pucharu

...w błoto po złoto...
na suwalszczyznie oczywiscieIgor K pisze:A gdzie można takie nabyć? Dam każde pieniądze!!May_13 pisze:Trzeba nam więcej takich, które będą w stanie nas zrozumieć![]()
Piotrus Pan![]()
Ja mam jeszcze taką uwagę ze, każda grupa powinna mieć rozwieszone swoje odrębne krawaty (a wszędzie były Samoobrony
tak wiec na AC/DC jechalismy jakiś czas trasą ekstremu, za druga pieczątką ex zawróciliśmy, potem jechaliśmy trasą gdzie było kilka pieczątek przygody i dopiero tel. do orga uspokoił nas że jest to również trasa turystyka. Dodam że mój pilot Wigor jest dość mocny w orientacji (wbijcie na googlach Daniel Śmieja
więc jeśli on miał trudności to trochę wymagałoby to ulepszenia.
eeee..... nie widzę powodu, żeby zmieniać. Jakoś nikt się nie gubił. Może lepiej słuchac na odprawie
AC/DC to była próba tylko dla Turystyka więc nie wiem gdzie tam można się było zgubić
radziłbym wymienić pilota na bardziej kumatego 
AC/DC to była próba tylko dla Turystyka więc nie wiem gdzie tam można się było zgubić
franc pisze: .....radziłbym wymienić pilota na bardziej kumatego
Na serio nikt się nie gubił oprócz nas? No my mieliśmy przeboje na końcu ac/dc
nie , jak się wbiłem w żwirka , to cały czas wiedziałem , którędy do brzeguLiroz pisze:Na serio nikt się nie gubił oprócz nas? No my mieliśmy przeboje na końcu ac/dc
Na Zmocie ciężko się jest zgubić
RB krótki i chyba dość plastyczny. W trudnych miejscach wiszą tasiemki. Ponadto czasami na drzewkach wieszamy samoobronę coby łatwiej było dojrzeć pieczęć. Taśmy w 3 kolorach i jeszcze lampki. Nie wiem doprawdy jak już to ułatwić
Co to będzie na Ładodze .......
Co to będzie na Ładodze .......
Grzej kolację, gnam!!Olka pisze:na suwalszczyznie oczywiscieIgor K pisze:A gdzie można takie nabyć? Dam każde pieniądze!!May_13 pisze:Trzeba nam więcej takich, które będą w stanie nas zrozumieć![]()
Piotrus Pan![]()
Ja też nie znalazłem próby AC/DC9mm pisze:nie , jak się wbiłem w żwirka , to cały czas wiedziałem , którędy do brzeguLiroz pisze:Na serio nikt się nie gubił oprócz nas? No my mieliśmy przeboje na końcu ac/dc
Liroz pisze:Na serio nikt się nie gubił oprócz nas? No my mieliśmy przeboje na końcu ac/dc
może trzeba by zrobić klasę " po sznurku do mety"
przecie Franc opowiadał na odprawie co i jak , i mówił tez żeby w buciorach upierdol.......nie włazić na DYWAN
TEAM FX
wszystko fantastycznie tylko kiedy ten cholerny następny październik będzie? no kiedy?

No co do piachu Ci się śpieszy
za rok o tej porze będziesz o rok miał szybciej jak dobrze kalkuluję
Franc chyba podpisał jaki pakt z diabłem bo wszyscy co październik się doczekać nie mogą kiedy o rok starsi będą
Franc chyba podpisał jaki pakt z diabłem bo wszyscy co październik się doczekać nie mogą kiedy o rok starsi będą
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
AC/DC to chyba nie w ekstremie byłotwardy pisze:Ja też nie znalazłem próby AC/DC9mm pisze:nie , jak się wbiłem w żwirka , to cały czas wiedziałem , którędy do brzeguLiroz pisze:Na serio nikt się nie gubił oprócz nas? No my mieliśmy przeboje na końcu ac/dc![]()
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ