ZMOCIĄTKO I
Moderator: franc
Re: ZMOCIĄTKO I
Da radę zrobić to po ciemkufranc pisze:Dodatkowym bonusem jest specjalny roadbook z Nieporętu ( z Warszawy jedzie sie bowiem 3 godziny a to trochę za długo ), na którym mozna odnaleźć 4 punkty foto i 8 kodów.
Franc
Bo sie zastanawiam, czy jechac w piatek wieczorem, czy w sobotę rano
XJ 4.0
Da radę ale po co
Z Wawki startujesz o 7.00 o 7.30 jesteś w Nieporęcie. O 9.00-9.30 jesteś na Bazie. Przepak, plombowanie itp itd i o 10-11 wyruszasz na trasę. Masz 9 godzin jeźdżenia
mało
.Wracasz na Bazę o 20.00 do 21.30 się oporządzasz. Następnie bankiet
powiedzmy do 02.00 -pijesz, jesz czy co tam chcesz. Od 09.00 następnego dnia znowu jeździsz do 16.00 to kolejne 7 godzin zabawy. Wracasz ba Bazę i około 17.30 ogłoszenie wyników. 19.00 jesteś w Wawce
"Ja to mam naprawdę bardzo dobre połączenia. Wstaje rano za pietnaście trzecia. latem to już widno jest. Wstaje i wychodzę. Ubierasz się Pan. Po co
Płaszcz jak pada"
Ten roadbook po ujawnieniu miejsca bazy to tak naprawdę wartość dodana i przejażdżka przez malownicze okolice.
Do zdobycia 10 pkt- zawsze można to zrobić jak się trasę i pieczątki wczesniej skończy
Z Wawki startujesz o 7.00 o 7.30 jesteś w Nieporęcie. O 9.00-9.30 jesteś na Bazie. Przepak, plombowanie itp itd i o 10-11 wyruszasz na trasę. Masz 9 godzin jeźdżenia
"Ja to mam naprawdę bardzo dobre połączenia. Wstaje rano za pietnaście trzecia. latem to już widno jest. Wstaje i wychodzę. Ubierasz się Pan. Po co
Ten roadbook po ujawnieniu miejsca bazy to tak naprawdę wartość dodana i przejażdżka przez malownicze okolice.
Do zdobycia 10 pkt- zawsze można to zrobić jak się trasę i pieczątki wczesniej skończy
witam
Z nazw prób wynik ze będzie niezła zezna to dobrze będziemy mieć okazje przetestować świeżo zamontowanego dwu bębnowego stara.
Z nazw prób wynik ze będzie niezła zezna to dobrze będziemy mieć okazje przetestować świeżo zamontowanego dwu bębnowego stara.
Na kilku próbach na pewno starek Wam pomożeBODZIO pisze:witam
Z nazw prób wynik że będzie niezła rzeźnia- to dobrze będziemy mieli okazje przetestować świeżo zamontowanego dwu bębnowego stara.
Takie tam lajtowe błotka
Ale np. Na stąd do Wieczności czy Żelu raczej jest bez szans
-
Ignacy Patrol
- Kontakt:
Witam mam pytanko czy z bazy jak byśmy nocowali z piątku na sobote do Nieporetu czyli na początek trasy w jakim czasie dojedziemy bo sie zastanawiamy jaki sobie plan ułożyć
Z bazy do Nieporętu drogą Gdańską E 7 jest jakieś 50 km-chyba nie warto. Raczej rano jadąc na imprezę albo odpuszczać i zrobić to jak zostanie czas po zamknięciu pętli. Ten roadbooczek to taki mały bonusik coby nie pchać się na imprezę gdańską szosą. Można go przejechać z lawetą spokojnie 
tylko pewnie laweta też powinna mieć mechaniora 
Nie, nie. To są boczne asfalty, szutróweczki i generalnie ładne mazowieckie widoczki
Jeżeli nie będzie padało to nie powinno być jakiegoś masakrycznego kłopotu.
Jeżeli nie będzie padało to nie powinno być jakiegoś masakrycznego kłopotu.
- riderwawacom
- Kontakt:
Na pewno nie ma zadnego klopotu z roadbookiem dla lawetek ... jak moja taczka sobie radzi ... to kazda lawetka przejedzie ...

Aprpops ... Franc ... aparaturka u pomarańcza będzie uruchomiona w niedziele

Aprpops ... Franc ... aparaturka u pomarańcza będzie uruchomiona w niedziele
mitsu L200 RalliArt - od dzis po lifcie ... 
http://www.skutery.auto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rider.na.allegro.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skutery.auto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rider.na.allegro.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Franc dozuje napięciefranc pisze:Uwaga nowość.
Baza rajdu pozostaje ukryta aż poszczególne załogi do niej nie dojadą za pomocą specjalnego roadbooka wiodącego z Warszawy. .... Namiary na noclegi w okolicy podamy wkrótce.
Jeżeli ktoś nie będzie chciał dojechać za pomocą roadbooka- musi szukać bazy na własną rękę![]()
Gmina Załuski k/Płońska![]()
Pzdr
Franc, Wujcio, Seba i Grucha czyli komitet organizacyjny Zmociątka
A moze jeszcze jakąś fotke z trasy bys zapodal co by adrenalinkę podnieść?
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
Piotrze ta koncepcja się już zmieniła. Poczytaj kilka postów wcześniej. Baza jest ujawniona a roadbook do niej z Wawki to taka wartość dodana. Fotki wrzucę dzisiaj 
Szczególnie fragment:
Czyli jak rozumiem, jadąc w piątek popołudniu tez można ten odcinek zaliczyć
Emil poszedł, przelewik również
mnie zainteresowałfranc pisze:...jadąc na imprezę. (...) Można go przejechać z lawetą spokojnie
O to toMay_13 pisze:jak ten specjalny roadbook do nas dotrze? Mail? Na stronce?
Emil poszedł, przelewik również
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.