III Zmotka Długosiodło ..-.. czerwca 2009 ;-)
Moderator: franc
Re: III Zmotka Długosiodło ..-.. czerwca 2009 ;-)
Zobaczę jak będzie, trwają poszukiwania nowego wykonawcy
Nie będę się teraz zapisywał żeby nie blokować miejsca, jak się uda i będzie miejsce to czemu nie, trzeba być jak najwięcej razy w życiu zadowolonym
Nie będę się teraz zapisywał żeby nie blokować miejsca, jak się uda i będzie miejsce to czemu nie, trzeba być jak najwięcej razy w życiu zadowolonym
Potraktuj Zmotkę jako imprezę towarzyską i mozliwość sprawdzenia tego co tam zmotasz - dla mnie Zmotka będzie wlasnie "probą ogniową" dla - co tu duzo mowic - prototypowej konstrukcji 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
hehehe no to nie będziecie w tym sami
coście tam namotali?
coście tam namotali?
Staram się wszystkie imprezy tak traktować
, tylko w przeciwieństwie do ciebie nie spotkałem słownych ludzi z branży motaczy
, i żeby przyjechać na testy trzeba mieć co testować 
Cześć Franc.
Jeśli to możliwe - dopisz do listy jeszcze jednego quada z Wyszkowa: Wojtek Sobociński - Can-Am Renegate.
Dzięki
Jeśli to możliwe - dopisz do listy jeszcze jednego quada z Wyszkowa: Wojtek Sobociński - Can-Am Renegate.
Dzięki
Dużo jeżdżę, trochę chodzę, czasami się turlam.......a poza tym lubię biegać nago po pokoju.
sama prawda; smutna, ale prawdabulas pisze:Staram się wszystkie imprezy tak traktować, tylko w przeciwieństwie do ciebie nie spotkałem słownych ludzi z branży motaczy
, i żeby przyjechać na testy trzeba mieć co testować
ja mam miesiąc opóźnienia
...w błoto po złoto...