III Zmotka lista oraz impresje postartowe

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
bomaciek
Kontakt:

Re: III Zmotka LISTA startowa

Post autor: bomaciek »

no ja niestety nie jade bo sie fura koledze co mu miałem na prawym siedzieć rozpadła :cry:
Awatar użytkownika
hobotnica

Post autor: hobotnica »

Trochę mi sie plany pozmieniały - złamałem kulasa i nie dam rady wystartować w swojej PL2, ale mam nadzieję że Franc mnie wpuści do PL0, to bym sobie automatem wystartował.
Teraz Zuzia :)
DAREK-JEEP
Kontakt:

Post autor: DAREK-JEEP »

Serdeczne podziękowania za Mega Imprezę .
Jak zwykle wszystko dopięte na ostatni guzik.Trasa naszpikowana atrakcjami jak dobry sernik rodzynkami. :mrgreen:

Pozdrowienia dla Wszystkich.
Jeep Cherokee 4.0l
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

No i po Zmotce :D Jak zwykle organizacja, ludziska i bankiet PIERWSZA LIGA a próby jak na najstarszej siostrze na Z szkoda tylko że tak krótko jechałem i za mało czasu miałem żeby się w kaczory i turcję wpakować :( :( :( ale co tam dzięki Francowi, Zyśkowi i lokalesom zuza została zreanimowana i mogłem pod koniec dnia wystartować i się dobrze pobawić 8) za bardzo chwaliliście mój lakier więc trza było go pod tuningować :wink: :mrgreen:
Ja wiem że Franc nie kazał listy na IV edycję zakładać więc nie zakładam ale jak by co to Pamiętaj Franc że nr 1 jest zarezerwowany :mrgreen:
Dzięki wszystkim za dobrą wspólną zabawę i do szybkiego zobaczyska :D
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

a i przy okazji fotka roku "Przepełnienie hotelowe" - Szczur śpi na szafie w obawie przed zdeptaniem przez Zyśka :mrgreen:
Obrazek
jeszcze mnie gęba boli od śmiechu :mrgreen:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
hobotnica

Post autor: hobotnica »

Fakt, było super, dołączam sie do podziękowań dla wszystkich za atmosferę i wogle.
Jestem też mile zaskoczony jak mój plaskaty jeepek na drogowych kapciach ładnie robił, nie podejrzewałem go o to.
Teraz Zuzia :)
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Coś mało pochwał :wink:
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Zaraz się zacznie, Franc, zaraz się zacznie. Daj ludziskom do domów dojechać , ochłonąc, i worek się rozwiąże :P
Ode mnie: kolejne "Z" trzymające standard, który sam ustawiłeś najwyżej jak się dało. I co jeszcze dopisać? Że dojazdówki były dobrze zoorganizaowane, starty podzielone tak, że nikt nikomu po plecach nie jeździł, że próby wymagające (co byś o nich nie mówił) ale do przejechania, że gęby z drzew sie śmiały z porąbańców którzy ich wyglądali? No to tak właśnie było. "PAŃSTWO SĄ ZADOWOLENI" - i dzięki serdeczne Tobie i CAŁEMU Zespołowi za mozliwość oderwania się od codzienności.
Mój prywatny sukces: auto robi - i muszę zmienić awatara bo ten juz jest historyczny :mrgreen:
Pozwolę sobie w tym miejscu podziękować również mojemu pilotowi z ogłoszenia - Szejku - dzięki - lepiej trafic pewnie nie mogłem :P
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

franc pisze:Coś mało pochwał :wink:
bo to już nudne jest , zrobiłbyś dla kontrastu jakąś wyhujkę 8)
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Zetoriada :?: :wink:
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

franc pisze:Zetoriada :?: :wink:
a raczyłem sobie przeczytać o tej kolejnej profesjonalnej i ekstremalnej imprezie mojego ulubionego orga , raczyłem 8)
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

franc pisze:Coś mało pochwał :wink:
Normalnie jak Ci mało pochwał to następnym razem do góry Cię na miejscu podrzucimy :mrgreen:
Przecier i tak wiadomo że wszyscy wyznawcy Z-ek są zadowoleni :wink:

I szykuj Franc nalepy Adrenalinkowe na szybę czołową to pozbędziemy się tych dzikich przylep

@Maj piękny kanarkowy lakierek :D a co z tymi kontrolkami było :?:
Jeep WJ
telefon

Post autor: telefon »

Ja też sie dołączam - jak zwykle było super. Bankiet co prawda pamiętam mglisto ale próby w towarzystwie Majki, Beaty,
Żaluzji, i młodego pokolenia (i nie mówie tu o Heblu) to była kwintesencja przeprawowa. Specjalnie musze podziękować też Kaśce za ciepliwość z jaką znosiła nasze pomysły na kolejne próby:-) Impreza przygotowana wzorcowo ludzie przesympatyczni - każdy wraca zadowolony. Można powiedzieć, że wszystkie zmoty i zmotki stają się nudne jak niemiecka drużyna piłkarska - zawsze wygrywa ;-)
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Stang pisze:
@Maj piękny kanarkowy lakierek :D a co z tymi kontrolkami było :?:
Dziękuję :P Kontrolki, a raczej alternator dostał wody i błotka i prady się gubiły :idea:
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Adas A

Post autor: Adas A »

Ja również, w imieniu swoim jak i załogi, dziękuję wszystkim, a przede wszystkim organizatorom za mega zabawę, świetne, ale to naprawdę świetne próby, przyjemny (mimo, że w moim wieku - 15 lat, bezalkoholowy) bankiet, wspaniałą atmosferę itp. itd.

Co do samej trasy: wyjeździliśmy się porządnie, kilka bardziej technicznych prób, kilka mieszanych, a kilka mega-hardcoremadafaka trudnych i nieosiągalnych dla naszego czołgu. Wielki plus za Turcję i Siostrzeńców, za Vistulę, za Everest ( z którego niedługo wrzucę kilka fajnych zdjęć + filmik ze stawiania Tomcata).

Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam serdecznie, Adaś :)
ODPOWIEDZ