III Zmotka lista oraz impresje postartowe
Moderator: franc
Re: III Zmotka LISTA startowa
no ja niestety nie jade bo sie fura koledze co mu miałem na prawym siedzieć rozpadła 
Trochę mi sie plany pozmieniały - złamałem kulasa i nie dam rady wystartować w swojej PL2, ale mam nadzieję że Franc mnie wpuści do PL0, to bym sobie automatem wystartował.
Teraz Zuzia 
-
DAREK-JEEP
- Kontakt:
Serdeczne podziękowania za Mega Imprezę .
Jak zwykle wszystko dopięte na ostatni guzik.Trasa naszpikowana atrakcjami jak dobry sernik rodzynkami.
Pozdrowienia dla Wszystkich.
Jak zwykle wszystko dopięte na ostatni guzik.Trasa naszpikowana atrakcjami jak dobry sernik rodzynkami.
Pozdrowienia dla Wszystkich.
Jeep Cherokee 4.0l
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
No i po Zmotce
Jak zwykle organizacja, ludziska i bankiet PIERWSZA LIGA a próby jak na najstarszej siostrze na Z szkoda tylko że tak krótko jechałem i za mało czasu miałem żeby się w kaczory i turcję wpakować
ale co tam dzięki Francowi, Zyśkowi i lokalesom zuza została zreanimowana i mogłem pod koniec dnia wystartować i się dobrze pobawić
za bardzo chwaliliście mój lakier więc trza było go pod tuningować
Ja wiem że Franc nie kazał listy na IV edycję zakładać więc nie zakładam ale jak by co to Pamiętaj Franc że nr 1 jest zarezerwowany
Dzięki wszystkim za dobrą wspólną zabawę i do szybkiego zobaczyska
Ja wiem że Franc nie kazał listy na IV edycję zakładać więc nie zakładam ale jak by co to Pamiętaj Franc że nr 1 jest zarezerwowany
Dzięki wszystkim za dobrą wspólną zabawę i do szybkiego zobaczyska
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
a i przy okazji fotka roku "Przepełnienie hotelowe" - Szczur śpi na szafie w obawie przed zdeptaniem przez Zyśka

jeszcze mnie gęba boli od śmiechu

jeszcze mnie gęba boli od śmiechu
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Fakt, było super, dołączam sie do podziękowań dla wszystkich za atmosferę i wogle.
Jestem też mile zaskoczony jak mój plaskaty jeepek na drogowych kapciach ładnie robił, nie podejrzewałem go o to.
Jestem też mile zaskoczony jak mój plaskaty jeepek na drogowych kapciach ładnie robił, nie podejrzewałem go o to.
Teraz Zuzia 
Zaraz się zacznie, Franc, zaraz się zacznie. Daj ludziskom do domów dojechać , ochłonąc, i worek się rozwiąże
Ode mnie: kolejne "Z" trzymające standard, który sam ustawiłeś najwyżej jak się dało. I co jeszcze dopisać? Że dojazdówki były dobrze zoorganizaowane, starty podzielone tak, że nikt nikomu po plecach nie jeździł, że próby wymagające (co byś o nich nie mówił) ale do przejechania, że gęby z drzew sie śmiały z porąbańców którzy ich wyglądali? No to tak właśnie było. "PAŃSTWO SĄ ZADOWOLENI" - i dzięki serdeczne Tobie i CAŁEMU Zespołowi za mozliwość oderwania się od codzienności.
Mój prywatny sukces: auto robi - i muszę zmienić awatara bo ten juz jest historyczny
Pozwolę sobie w tym miejscu podziękować również mojemu pilotowi z ogłoszenia - Szejku - dzięki - lepiej trafic pewnie nie mogłem
Ode mnie: kolejne "Z" trzymające standard, który sam ustawiłeś najwyżej jak się dało. I co jeszcze dopisać? Że dojazdówki były dobrze zoorganizaowane, starty podzielone tak, że nikt nikomu po plecach nie jeździł, że próby wymagające (co byś o nich nie mówił) ale do przejechania, że gęby z drzew sie śmiały z porąbańców którzy ich wyglądali? No to tak właśnie było. "PAŃSTWO SĄ ZADOWOLENI" - i dzięki serdeczne Tobie i CAŁEMU Zespołowi za mozliwość oderwania się od codzienności.
Mój prywatny sukces: auto robi - i muszę zmienić awatara bo ten juz jest historyczny
Pozwolę sobie w tym miejscu podziękować również mojemu pilotowi z ogłoszenia - Szejku - dzięki - lepiej trafic pewnie nie mogłem
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
bo to już nudne jest , zrobiłbyś dla kontrastu jakąś wyhujkęfranc pisze:Coś mało pochwał
a raczyłem sobie przeczytać o tej kolejnej profesjonalnej i ekstremalnej imprezie mojego ulubionego orga , raczyłemfranc pisze:Zetoriada![]()
Normalnie jak Ci mało pochwał to następnym razem do góry Cię na miejscu podrzucimyfranc pisze:Coś mało pochwał
Przecier i tak wiadomo że wszyscy wyznawcy Z-ek są zadowoleni
I szykuj Franc nalepy Adrenalinkowe na szybę czołową to pozbędziemy się tych dzikich przylep
@Maj piękny kanarkowy lakierek
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Ja też sie dołączam - jak zwykle było super. Bankiet co prawda pamiętam mglisto ale próby w towarzystwie Majki, Beaty,
Żaluzji, i młodego pokolenia (i nie mówie tu o Heblu) to była kwintesencja przeprawowa. Specjalnie musze podziękować też Kaśce za ciepliwość z jaką znosiła nasze pomysły na kolejne próby:-) Impreza przygotowana wzorcowo ludzie przesympatyczni - każdy wraca zadowolony. Można powiedzieć, że wszystkie zmoty i zmotki stają się nudne jak niemiecka drużyna piłkarska - zawsze wygrywa ;-)
Żaluzji, i młodego pokolenia (i nie mówie tu o Heblu) to była kwintesencja przeprawowa. Specjalnie musze podziękować też Kaśce za ciepliwość z jaką znosiła nasze pomysły na kolejne próby:-) Impreza przygotowana wzorcowo ludzie przesympatyczni - każdy wraca zadowolony. Można powiedzieć, że wszystkie zmoty i zmotki stają się nudne jak niemiecka drużyna piłkarska - zawsze wygrywa ;-)
DziękujęStang pisze:
@Maj piękny kanarkowy lakiereka co z tymi kontrolkami było
...w błoto po złoto...
Ja również, w imieniu swoim jak i załogi, dziękuję wszystkim, a przede wszystkim organizatorom za mega zabawę, świetne, ale to naprawdę świetne próby, przyjemny (mimo, że w moim wieku - 15 lat, bezalkoholowy) bankiet, wspaniałą atmosferę itp. itd.
Co do samej trasy: wyjeździliśmy się porządnie, kilka bardziej technicznych prób, kilka mieszanych, a kilka mega-hardcoremadafaka trudnych i nieosiągalnych dla naszego czołgu. Wielki plus za Turcję i Siostrzeńców, za Vistulę, za Everest ( z którego niedługo wrzucę kilka fajnych zdjęć + filmik ze stawiania Tomcata).
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam serdecznie, Adaś
Co do samej trasy: wyjeździliśmy się porządnie, kilka bardziej technicznych prób, kilka mieszanych, a kilka mega-hardcoremadafaka trudnych i nieosiągalnych dla naszego czołgu. Wielki plus za Turcję i Siostrzeńców, za Vistulę, za Everest ( z którego niedługo wrzucę kilka fajnych zdjęć + filmik ze stawiania Tomcata).
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam serdecznie, Adaś