Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Jadąc pierwszy raz polecam TURYSTYK bo do ekstremu na Zmocie należy dojrzeć mentalnie
twardy trza być , przecież nie będę z buta chodził po lesie , rozumiem troskę
Uwaga Modyfikacja !
Załogi jadące w klasie PL1 w cyklu PLP2009 pokonują w tym roku pętlę turystyka !- Jak dla wyczynu to i tak będzie za poważne wyzwanie
Widzę, że kolega na rywalizację nastawiony jest na maksa ..............
Jadąc pierwszy raz polecam TURYSTYK bo do ekstremu na Zmocie należy dojrzeć mentalnie
twardy trza być , przecież nie będę z buta chodził po lesie , rozumie troskę
ja bym do turystyka proponował skoro Pan ma ciśnienie bo to najbardziej ciśnieniowa klasa
bo w extremie wszyscy jadą jakoś tak mozolnie powolutku z gracją baletnicy co by ukończyć i auta nie rozdupcyć to wtedy jest największa frajda że się Zmotę ukończyło a i wynik dobry może wpaść
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
polecam turystyk, a ciśnienie nie zależy od klasy PL 1 czy tam PL 2 tylko od ludzi startujących, ja jechałem w turystyku i powiem tak, zależy z kim się obok jedzie, zdarzają się różni kierownicy i piloci, taki life oby ich było jak najmniej bo impreza traci swój urok, chyba są inne dziedziny gdzie można sobie udowodnić lepszość od innych ale czy musi to być offroad a do tego ZMOTA .
Franc może załatwić ekipę ratowników medycznych co by ciśnienie zawodnikom mierzyli i tych z ciśnieniowanych przy wjeździe do Rutki zawracać do domu
Stang wynajmujesz w tym roku może maskę swą do spania tylko chyba muszę polerkę do lakieru zabrać co by ci woderami nic nie porysować
Widzę, że kolega na rywalizację nastawiony jest na maksa ..............
uuuu, ale się Pan myli , do ciśnieniowca mi daleko , raczej jestem z tych co tworzą klimat niż go psują , zawsze podaje pomocny koniec kinetyka , na kaszubi nawet chciałem pomagać lotnym sędzim nie wiedziałem , że nimi są
Organizator wytycza trasę , ale klimat zmagań tworzą uczestnicy
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
No i w pizdu, karwa jego mać...
Jakieś rodzinne weselisko mi się wysrało w tym terminie.
No trudno się mówi.
To ja się już na 2010 zapisuje a wszystkim życzę udanej zabawy.
franc pisze:Wtenczas git
Wybacz ale nie znamy się osobiście
Dwa lata temu brałem udział w V Zmocie w grupie Turystyczno-Przygodowo-Barowej Rafała Trwogi.
Jako pilot Adasia moge obiecac że bede kontrolował nasze ciśnienie na poziome ciśnienia w kołach.
franc pisze:Wtenczas git
Wybacz ale nie znamy się osobiście
Dwa lata temu brałem udział w V Zmocie w grupie Turystyczno-Przygodowo-Barowej Rafała Trwogi.
Jako pilot Adasia moge obiecac że bede kontrolował nasze ciśnienie na poziome ciśnienia w kołach.
kulki i miętówka do dziś mi się śnią
o aspołeczny ciśnieniowiec we własnej osobie pierwszy post i nawet się nie przywitał , wstyd
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem