ŁASKARZEW 11-12 WRZESIEŃ
Moderator: franc
ŁASKARZEW 11-12 WRZESIEŃ
KLUB 4X4 ŁASKARZEW PRAGNIE SZANOWNE GRONO adrenalinki zawiadomić ze; 11-12 września odbędzie się 7 edycja rajdu ŁASKARZEW . TERMIN OPTYMALNY . ZASADY . Startujemy wpięciu klasach to jest pl Q QUADY ale tylko przygotowane do jazdy przeprawowej i tylko 10szt .Klasa pl 0 turystyk wiadomo .Klasa pl 1wyczyn to jest najbardziej ciężka .PL 2 EX elektryk nie ograniczona ilość wyciągarek elektrycznych tz 2 sztuki . PL 3 EX AUTA TAK ZWANE TERENOWE UZBROJONE WE WSZYSTKO CO KTO MA INTEGRACJĘ TERENOWĄ zaczynamy w piątek o godzi 7 rano ŚNIADANIEM od 7.15 zapisy i przygotowania do rajdu . start o 9,00 jazda cały dzień do 19,00 WIECZOREM małe co nieco z kuchni polowej i jadła swojskie z napojami regionu Łaskarzewa . PO dobrze przespanej nocy o 7,00 rano śniadanie i kawa lub herbata a start do drugiego etapu rano godz 8,oo POWRÓT do bazy rajdu przewidywany jest na godzi 17 i oczywiście ogłoszenie wyników nagrody dyplomy i oczywiście małe przemowy i zagajenia przez radnego i burmistrza miasta . A TERAZ KONKRETY . Składkowe na nasze spotkanie to 500zł wiadomo trasy paliwo naklejki i reszta . w tym roku po raz pierwszy jest obowiązkowa przed płata w zł 200 jest to obowiązkowa . WPŁACAĆ na konto 50 1020 5558 11111 378 356 000 59 tytułem podać klasę nazwisko imię kierowcy i pilota KONTAKT I ZAPISY fryderykglowacki@op.pl tel 0 504 413 608 http://www.volvoczesci.pl" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.autograty.eu" onclick="window.open(this.href);return false; .
Re: ŁASKARZEW 11-12 WRZESIEŃ
jeszcze miejsca są Q CO DO MIEJSC DO SPANIA TO 80% JEST TO HALA SPORTOWA W BAZIE RAJDU, KOSZT 0 Zł śNIADANIE I KOLACJA W GRATISIE NAPOJE REGIONU łASKARZEW RóWNIEż. WYGODY JEśLI KTOś POTRZEBUJE: AGROTURYSTYKA MUSZKIETER DOMKI I POKOJE - TEL. 025 68 45 385 KOM 0601 145 126. SUPER WYGODY - DWOREK CHOTYNIA 603 32 00 00 025 68 48 333.
Trasa prawie zamknieta.Bedzie kilka nowych prob oraz kilka fajnych prob sprawnosciowych np. strzelanie z ostrej broni
oczywiscie pod okiem instruktora
Dolaczylem w tym roku do grona organizatorow i jestem odpowiedzialny za proby klas pl2 i pl3
ze wzgledu na to ze u nas plaskawo , bedzie przewaga blota ale nie totalnego lagru(no moze troche
) kilka trawersow(ciasnawych niestety) kilka na kombinowanie oraz kilka fajnych prob sprawnosciowych
oraz pare niespodzianek
Poznalismy dzis z Fredkiem dwie urodziwe 120-sto kilogramowe blondynki ktore zostana dzieki naszemu wojennemu kucharzowi zamienione w pyszne zarelko dla was
jesli jakies pytania to Fredek 504413608 albo do mnie 888375150 pozdrawiam i zapraszamy 
żuk izoterma na BLIZNIAKACH!!!
TO WSZYSTKO PRAWDA 
wierzymy i będziemy, kasę niedługo wysyłamy, do zobaczenia 
BLONDYNKIAdas A pisze:wierzymy i będziemy, kasę niedługo wysyłamy, do zobaczenia
żuk izoterma na BLIZNIAKACH!!!
tak:Di do tego zalogi spotkane podczas mazowieckich
jedziemy do laskarzewa, pozdr. Adas 
-
krzysiek77
hejka,
a ja trochę z innej beczki. szukam kontaktu do ekipy z żółtej suzuki jimy, której kibicowaliśmy i trochę wspomogliśmy (kurtka
)na mazowieckich bezdrożach. mieliśmy wspólnie delektować się płynem chłodniczym 
ekipa łowicka z czerwonego i czarnego jeepola
a ja trochę z innej beczki. szukam kontaktu do ekipy z żółtej suzuki jimy, której kibicowaliśmy i trochę wspomogliśmy (kurtka
ekipa łowicka z czerwonego i czarnego jeepola
To znaczy Tobie biega o takie CUś z silnikiem jimiego ? takie żółte coś za 50.000zł bez koła
????????
jeśli o nich chodzi to będą ( Asfalt i Szczupak jego pilot) tylko nie wiem czy zrobię im auto bo narazie jest u mnie w GARAGE
a chłopaki jakieś takie słabo przekonujace są finansowo 
jeśli o nich chodzi to będą ( Asfalt i Szczupak jego pilot) tylko nie wiem czy zrobię im auto bo narazie jest u mnie w GARAGE
TEAM FX
50 000 to chyba ostatnia rata za budowę tego zacieku.
a mnie się podoba jak asfalt pożyczy to sobie skopiuję
ja nie powiedziałem że mi się nie podobafredzio pisze:a mnie się podoba jak asfalt pożyczy to sobie skopiuję
(fura gwizda tylko szofer pizda)
a to dla czego turystyk MA- RYSIA
A bo nagrody zajebiaste to jade może coś ugram
a i jeszcze jedno jedna golonka z blondyny jest moja
może tak tyci tyci podzielę się , ale to tylko może
a i jeszcze jedno jedna golonka z blondyny jest moja
TEAM FX