Objaśnij proszę bom wielce ciekawy, o co się dokładnie rozchodzicaraluch pisze:szkoła poznańska u nas nie przejdzie
V Mazowieckie Bezdroża
Moderator: franc
Re: V Mazowieckie Bezdroża
bobek tropy klasa wyczyn,tapórw tam nie uwidzisz a nie wiedziałem że takie kinetyki robią,i akuracik samochodziki z poznania.więc szkoła poznańska
Gdy ciemność jest największa,czekają nas nowe nie ograniczone możliwości!!!
Myślałem że coś gorszego żeśmy w regionie wymyślili
Porady co do ilości trapów wezmę pod uwagę, tylko nie wiem jak budżet to wytrzyma
Porady co do ilości trapów wezmę pod uwagę, tylko nie wiem jak budżet to wytrzyma
i jeszcze to że wykorzystywali drzewa jako zblocza i na zwrócenie uwagi nie wiedzieli o ch chodzi tłumacząc że przypadkowo okorowali drzewa na na odcinku 1,5m od korzenia... 
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Chyba mogę odstąpić miejsce w wyczynie. Dzisiaj dowiedziałem się, że Raffiki nie skończą mi auta przed rajdem. Pojadę quadem. Qrwa, tak czekałem na tej rajd !!!!
szkoda DOCTOR a myślałem że się spotkamy na trasie
zielony XJ na balonach
Najgorsze jest to, że Wagoneer umówił mi u nich termin dwa miesiące wcześniej! Wysłał skrzynię, wszystko zorganizował. Było ustalone, ża mają cały lipiec na robotę, kiedy byłem na urlopie, żeby tylko na sierpień się wyrobić. A tu masz, wracam z wakacji i dupa. Taki kawałek mi się przypomina: "Polska, mieszkam w Polsce..."
to bym im dupe za nie terminowośc obrobił na jeep orgu bo to nieładnie tak
zielony XJ na balonach
Konia z rzędem temu który pokaże mi terminowego mechanika od syfów .
No to piękną reklamę nam wszystkim i wielu normalnym ludziom z Poznania zrobiliAdam.Ż pisze:i jeszcze to że wykorzystywali drzewa jako zblocza i na zwrócenie uwagi nie wiedzieli o ch chodzi tłumacząc że przypadkowo okorowali drzewa na na odcinku 1,5m od korzenia...
Ja i ludzie z którymi jeżdżę do tej szkoły nie chodziliśmy (każdy ma tam coś za uszami, ale są jakieś granice)
I to kolejny dowód na sensowność istnienia pewnych list z nazwiskami.
Co racja, to racja...protetyk pisze:Konia z rzędem temu który pokaże mi terminowego mechanika od syfów .
wykruszyły się dwie załogi z mazowieckich,tym samym powstały 2 wolne miejsca więc zapraszam, kto pierwszy ten lepszy 
Gdy ciemność jest największa,czekają nas nowe nie ograniczone możliwości!!!
Kleszcz w częściach ale na 13.00 się wyrobimy
Kurna jak zwykle wszystko na ostatnią godzinę

Kurna jak zwykle wszystko na ostatnią godzinę
śpieszcie się panowie, bo warto, właśnie przerwaliśmy taśmowanie, z powodu LEJĄCEGO się z nieba deszczu. nawet bez tego, pod wiszącą pieczątką dla ekstremu miałem błoto po cycki i bałem się już ruszać, bo czułem, że ma do zaoferowania jeszcze więcej.
przy jednej pieczątce naszej chyba będę stał i czekał na łosia, któremu nie będzie się chciało sprawdzić gruntu

przy jednej pieczątce naszej chyba będę stał i czekał na łosia, któremu nie będzie się chciało sprawdzić gruntu
Wody chyba nie ubyło?
Brać zestaw do nurkowania?
Brać zestaw do nurkowania?