Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
jak na pod barowe auto co ma sie prezentować ładnie na skręconych kołach - to ma za wąskie laczki
takie cus koło 275 powinno posiadać
wtedy do ciągania samuraja się nada
Ma-Rysia pisze:jak na pod barowe auto co ma sie prezentować ładnie na skręconych kołach - to ma za wąskie laczki
takie cus koło 275 powinno posiadać
wtedy do ciągania samuraja się nada
opony teraz są 225/50/16 i to max co wejdzie seryjnie
będę poszukiwał jakiś najmniejszych AT
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2009, o 13:55 przez bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Stang pisze:No ja bym nie chciał tym ustrojstwem lawety nawet z samuraiem ciągać ... za lekkie toto
Za to do ciągania małej budki z hod-dogami jak znalazł
Kolego kleszcza, jak Twoje przygotowania
Przyznam, że DODZIE brakowało w tym roku Waszej wizyty - nawet PAJĄKI posprzątał
Czy pasi termin 02 październik jak coś to melduj bo mam niespodziewankę militarną dla odważnych
Pozdro Od Agi , Julki i Antka
Oj wie Adam, wie. Pozdrów tatę i niech się trzyma. Jak będzie potrzebował (czego nie życzę) naprawy na stole to się odezwijcie. Ci co mnie robili to MAGICY.
Zmoty nie odpuszczamy, zresztą wracamy do startów, pomalutku zaczniemy od III rundy PP. W Suwalskim w ramach wypoczynku siedzimy od wtorku do poniedziałku, jak ktoś ma ochotę to zrobimy biesiady wcześniej.
Pozdrawiam i do zobaczenia, już się nie mogę doczekać klimatu Zmoty
My będziemy w czwartek wieczorem prawdopodobnie. Gdzie masz nocleg Twardy bo jak gdzieś nie daleko to może się uda jakiś wieczorek zorganizować bo nas będzie więcej
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew