Zmota VII
Moderator: franc
Re: Zmota VII
mnie sie zdaje że to bardziej hebrajski albo może coś innego 
Taaa i weź bądź mądry i zrozum o co mu chodzi
a Polacy przeca nie gęsi ponoć
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
No proszę Państwa
To jest wiadomość
dla mnie najwspanialsza w tym roku
Nadleśnictwo S. wyraża chęć współpracy - jeżeli uda się to co wymyśliłem w mojej durnej łepetynie to powrócą próby:
Chcę wyjechać na Wieś, Ślepak, Styx, Zjazd Gwiazd, Jeb i parę innych.
Ci co byli na I,II lub III Zmocie pamiętają pewną najeżoną kamyczkami rzeczkę
Dla wszystkich nowych to naprawdę będzie coś.
4 km pasaż dla Ekstremu i Turystyka z 17 pieczęciami w konfiguracji rożnej zjazdy, podjazdy, rzeka, kamienie
oraz 3 km pasaż dla Przygody, z którego nie ma innego wyjścia jak tylko przeć rzeką .......
W środę będę na miejscu podpisywać stosowne kwity no i zawitam na Litwę- tam też szykuje się niezłe pandemonium
Kamień z serca ufffff............
Teraz już tylko Wy nie możecie nabroić i będzie wspaniale na lata
To jest wiadomość
Nadleśnictwo S. wyraża chęć współpracy - jeżeli uda się to co wymyśliłem w mojej durnej łepetynie to powrócą próby:
Chcę wyjechać na Wieś, Ślepak, Styx, Zjazd Gwiazd, Jeb i parę innych.
Ci co byli na I,II lub III Zmocie pamiętają pewną najeżoną kamyczkami rzeczkę
Dla wszystkich nowych to naprawdę będzie coś.
4 km pasaż dla Ekstremu i Turystyka z 17 pieczęciami w konfiguracji rożnej zjazdy, podjazdy, rzeka, kamienie
oraz 3 km pasaż dla Przygody, z którego nie ma innego wyjścia jak tylko przeć rzeką .......
W środę będę na miejscu podpisywać stosowne kwity no i zawitam na Litwę- tam też szykuje się niezłe pandemonium
Kamień z serca ufffff............
My nie narobimyfranc pisze: 4 km pasaż dla Ekstremu i Turystyka z 17 pieczęciami w konfiguracji rożnej zjazdy, podjazdy, rzeka, kamienie
oraz 3 km pasaż dla Przygody, z którego nie ma innego wyjścia jak tylko przeć rzeką .......![]()
W środę będę na miejscu podpisywać stosowne kwity no i zawitam na Litwę- tam też szykuje się niezłe pandemonium![]()
Kamień z serca ufffff............![]()
dobrze że żeś nie wymienił trawersów
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
UUuuuuuu..... to słabiutko. Proponuję zatem przepisanie się do Turystyka. Ekstrem to w tym roku 40% trawersów i to straszliwych

- lightbless
- Kontakt:
Stang pisze:Taaa i weź bądź mądry i zrozum o co mu chodzi![]()
przecież to proste
Pink Flying Carpet
MAY THE FORCE BE WITH YOU GUYS
MAY THE FORCE BE WITH YOU GUYS
E... tam zaraz do Naczelny wygania do turystykafranc pisze:UUuuuuuu..... to słabiutko. Proponuję zatem przepisanie się do Turystyka. Ekstrem to w tym roku 40% trawersów i to straszliwych![]()
zawieszenie już przerobione i utwardzone więc się tak na bok nie pochyla, jeszcze w takim razie przelotkę na dachu muszę zrobić do asekuracji co by z taśmą nie ganiać i przeżyjemy i trawersy
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
poprzednio to jakoś wiedziałem o so chodzi ale teraz to już se języka połamałem i pogryzłemlightbless pisze:Stang pisze:Taaa i weź bądź mądry i zrozum o co mu chodzi![]()
przecież to prosteto w narzeczu suahili
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Stang pisze:My nie narobimyfranc pisze: 4 km pasaż dla Ekstremu i Turystyka z 17 pieczęciami w konfiguracji rożnej zjazdy, podjazdy, rzeka, kamienie
oraz 3 km pasaż dla Przygody, z którego nie ma innego wyjścia jak tylko przeć rzeką .......![]()
W środę będę na miejscu podpisywać stosowne kwity no i zawitam na Litwę- tam też szykuje się niezłe pandemonium![]()
Kamień z serca ufffff............![]()
Teraz już tylko Wy nie możecie nabroić i będzie wspaniale na lata![]()
dobrze że żeś nie wymienił trawersównie cierpię trawerrrrrsów .... brrr...
e tam, ostatnio było fajne tempo na trawersie
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Taaa... taaa Adaś trawers bogów w zeszłym roku przejechałeś na 2 kołach i w mistrzowskim tempie jak po czarnym to było naprawdę dobre
ale jak byś widział wtedy minę Zbyszka to nie wiem czy byś tak bystro drugim razem pojechał
mnie Zenek inszą drogą poprowadził i żeśmy się na drzewko zsunęli i snorkela połamali ale jak przyszła brygada z Zebry prowadzić mnie inną drogą to chłopaki których na trawersie wyprzedzaliśmy byli chyba też w lekkim szoku
pamiętasz jak zaczęli przyspieszać tym Parchem kto pierwszy do dołka
to było dobre wyścig równoległy na trawersie bogów
było prawie jak na Magamie co
A wahadełko na linie ... super sprawa fajnej sztuczki mnie naumieliście
Zuzie jak Tarzan na linie latają
Ale z tego co Franc na Zmotce mówił w tym roku już tak się nie poleci w tępie sprinterskim bo trawers ma być otaśmowany
mnie Zenek inszą drogą poprowadził i żeśmy się na drzewko zsunęli i snorkela połamali ale jak przyszła brygada z Zebry prowadzić mnie inną drogą to chłopaki których na trawersie wyprzedzaliśmy byli chyba też w lekkim szoku
A wahadełko na linie ... super sprawa fajnej sztuczki mnie naumieliście
Ale z tego co Franc na Zmotce mówił w tym roku już tak się nie poleci w tępie sprinterskim bo trawers ma być otaśmowany
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
jak dla mnie to tempo było normalne
nie było jakiegoś ciśnienia, a mnie chłopaki z patrola sami przepuścili.
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
Zapowiada się jak zwykle ciekawie. Pozdro dla wszystkich .Do zobaczenia na miwjscu . 
Nigdy nie mów będę bo nie będziesz Zawsze mów Jestem
a niech Naczelny uchyli rąbka tajemnicy czy te 3 niewiasty będą w tym roku nam umilać przeprawiny czy cos innego nas zaskoczy

Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ