Decyzja na dniach. Pozdro Marcin, mam nadzieje, ze nie jestem zbytnio utozsamiany z forum "tamtym"?
Zmota VII
Moderator: franc
- Misiek Bielsko
Re: Zmota VII
Ja to bym bardzo chcial... Jak sie nie uda do turystyka Kozą, to do przygody bulikiem podszedlbym
Decyzja na dniach. Pozdro Marcin, mam nadzieje, ze nie jestem zbytnio utozsamiany z forum "tamtym"?
-
kosa20
jak nie jak tak? I to jeszcze moderator, ja pierdziu...Misiek Bielsko pisze: mam nadzieje, ze nie jestem zbytnio utozsamiany z forum "tamtym"?
Bierz bang-busa i jedź !
U Ciebie się dużo termosów z gorącą herbata i kawą zmieści
U Ciebie się dużo termosów z gorącą herbata i kawą zmieści
i przyczep sobie tabliczke na przodzie jak na wyscigu pokoju
"KONIEC WYŚCIGU"
synchro w przygodzie spokojnie by posmigal, jak patrzylem na wyczyny chlopakow z zielonego synchro na intergacji choinkowej to pelen szacun dla nich.
synchro w przygodzie spokojnie by posmigal, jak patrzylem na wyczyny chlopakow z zielonego synchro na intergacji choinkowej to pelen szacun dla nich.
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Franc, ale pewnie w terenie u przemytnikow jestes
Nie dam rady, sprzet sie popsul, pickup stoi u Pawlika, ale nie zdaze zlozyc do ZMOTY...
CZy moge odzyskac wpisowe ? A moze ktos z sznownych forumowiczow pojedzie za mnie ?
turystyk mial byc
Ale przyjade cywilnym pojazdem, popatrzec
i pokibicowac !
Jak z paszportami itepe ? Mozna tam sie snow wzdluz trasy, nie biorac udzialu w rajdzie ?
czekam na odp !
Z ory dzieki za wyrozumialosc...
Nie dam rady, sprzet sie popsul, pickup stoi u Pawlika, ale nie zdaze zlozyc do ZMOTY...
CZy moge odzyskac wpisowe ? A moze ktos z sznownych forumowiczow pojedzie za mnie ?
turystyk mial byc
Ale przyjade cywilnym pojazdem, popatrzec
i pokibicowac !
Jak z paszportami itepe ? Mozna tam sie snow wzdluz trasy, nie biorac udzialu w rajdzie ?
czekam na odp !
Z ory dzieki za wyrozumialosc...
RRC V8 3,5 pikap 1980
RRC V8 3,9 vogue 1990
RRC V8 3,9 vogue 1990
- Rzeźnik z Jakubowa
- Kontakt:
Panowie i Panie, może ktoś potrzebuje pilota na Zmote bo mój przyjaciel ma straszne ciśnienie na latanie po górkach i brodzenie w bagnach.
Doświadczenie ma i się troszku na tym zna
Jest komunikatywny, zawsze ma fajki i coś do jedzenia więc z nim nie zginiecie.
Jak komuś by się prawy fotel wysypał to dajcie znać na PW albo emila pawel@milosinski.com
Doświadczenie ma i się troszku na tym zna
Jak komuś by się prawy fotel wysypał to dajcie znać na PW albo emila pawel@milosinski.com
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
Zawiozę samochód na zmote maksymalna długośc tj. samurai start garwolin reszta informacji tel.502 269 177
Kurde coś się kasztani i poprzedni post nie przeszedłRzeźnik z Jakubowa pisze:Panowie i Panie, może ktoś potrzebuje pilota na Zmote bo mój przyjaciel ma straszne ciśnienie na latanie po górkach i brodzenie w bagnach.
Doświadczenie ma i się troszku na tym zna![]()
![]()
![]()
Jest komunikatywny, zawsze ma fajki i coś do jedzenia więc z nim nie zginiecie.
Potwierdzam, chłopak pilotował mi na Zimowym Buncie Maszyn - dostał w du.pe na zimnie i w lodzie, ale przeżył - reaguje na każde imię, jakim kierowca go woła ;)
Widać dobry pilot to mega deficytowy towar
nowy przepis do sukcesu
25 % AUTO + 25 % kierowca + 50 % pilot = 100 % sukces
nowy przepis do sukcesu
TEAM FX
AmenMa-Rysia pisze:Widać dobry pilot to mega deficytowy towar
nowy przepis do sukcesu
Nie przeceniał bym jednak roli kierowcy
Nie wstydzę się Jezusa
to w takim razie ja zaczynam szkolenie na pilotaMa-Rysia pisze:Widać dobry pilot to mega deficytowy towar
nowy przepis do sukcesu
Suzuki Vitara X90
ile waży ten pilot ??
Szczupły jest, tak z 80kg, ale u mnie tirfora i kinetyka nie obsługiwał, auta też nie próbował dzwigać ;) Może się nie sprawdzić w klasie "superlekkiej", ale zawsze może biegać za samochodem ;)
Znalazłem coś specjalnego dla sekcji tanecznej - może coś się wykorzysta.............a jak nie to z pozdrowieniami dla chłopaków motających w warsztatach od rana do wieczora - od chłopaków motających w warsztatach od wieczora do rana
http://www.youtube.com/watch?v=FafUHb0aT34" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=FafUHb0aT34" onclick="window.open(this.href);return false;
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.