NOC KORMORANA - mazurska extrema - 2-4 PAŹDZIERNIKA 2009R.

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Adamos

Re: NOC KORMORANA - mazurska extrema - 2-4 PAŹDZIERNIKA 2009R.

Post autor: Adamos »

Decyzja prosta bo impreza naprawdę udana 8) więc Ełk trafia u mnie do grafika!!!
Kuźwa więcej takich imprez żeby próba była od próby 200m i żeby nie trzeba było siedzieć z nosem w road booku!!!
Auto niestety rozdupcone :? nie wytrzymało albo kierowcy albo terenu sam nie wiem :lol:
Koncepcja rajdu i wykonanie po 10 pkt ode mnie!
Szacuneczek i co by następna... :twisted:

POzdr
Nie wstydzę się Jezusa
Ignacy Patrol
Kontakt:

Post autor: Ignacy Patrol »

Ja już kupiłem kalendarz na 2010 i ELK zaznaczyłem wielkim kołem :D .Organzatorzy staneli na wysokości zadania zero dojazdów :shock: najdłuższy wynosił 2700 metrrów :mrgreen: ,dalej po taśmach próby co chwila łatwe i tródne każdy miał coś dla siebie.Były cztery trasy nikt nikogo nie blokował super zabawa :mrgreen: Po każdej zaliczonej trasie powrót do bazy gdzie czekała na nas Daga z ciepłą grochóweczką i kiełbaską z ogniska bez znaczenia o jakiej porze nocy .Daga pozdrawiamy.Mi sie udało ukończyć na I miejscu wPL-2 w generalce na III .Pazdrawią wszystkich
Awatar użytkownika
Adamos

Fakt :!:
Dla mnie to już kultowa impreza 8) 8) 8)
Co do kiełbasy to też prawda, była gorąca :mrgreen:
Nie wstydzę się Jezusa
Awatar użytkownika
L80

Post autor: L80 »

Niesamowita trasa połączona z bardzo dobrą organizacją

Zaczne od trasy
Leje po bombach to jedna z tych prób których się nigdy nie zapomina :shock: - tak trzymac panowie
O mega wykrzyżach kilka pieczątek wczesniej, jak też piaskowych jamach nie wspomne
Byłem zachwycony oznakowaniem trasy, strzałkami wskazującymi próby, jak też ilością powieszonych taśm
To ja ułomny pod wzgledem czytania road booka i odszyfrowywania mapek z rozmieszczeniem pieczątek nie byłem w stanie w ani jednym miejscu sie pomylić
Pilot zaś zajmował się tym czym powinien - wbijaniem pieczątek i filmowaniem (nie licząc biegania z kinetykiem w woderach żecz jasna :D )
A to takie proste - z lewej taśmy żółte z prawej czerwone i do przodu
Piątka z plusem
ps. ale kamieni to było mało :(

Organizacja
Osobiście nie jestem za bardzo OSowy, ale to iż po zrobieniu każdej z pętli wracało się na żwirownie i robiąc bądź nie czasówke mozna było ruszyć na kolejną pętle jest bardzo dobrym rozwiązaniem (oczywiście w warunkach gdy dojazdówka na następną pętle ma średnio kilometr)
O jedzonku w tym czasie wspominano wcześniej
Nie mierzyłem ale najdłuższy dystans miedzy pieczątkami po wjechaniu na trase nie przekraczał chyba 500 metrów 8)
To też bardzo mnie cieszyło
Wszyskich jadących po trasie aby nie poleźli gdzieś w szkodę bacznie obserwował właściciel tych gruntów którego kożystając z okazji chciał bym serdecznie pozdrowić i podziękowac za możliwość "przenocowania" lawety z brzydalem na pokładzie

Serdecznie podziękowania również dla załogi poruszającej się pojazdem rodem z wysp Brytyjskich za udzielenie pomocy i wytarganie mnie z głebokiego, rozrytego bagienka
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Dzieki serdeczne za dobre słowo Ludkowie. Zapraszam na :D http://www.polskioffroad.com/KLUB/01_sp ... 009_01.htmi ZIMORODKA :P , który juz sie kluje ku Waszej uciesze :mrgreen:
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
Adamos

SUPER May!!!
To ja się już piszę ale w nocy żebym miał jeździć to... :mrgreen:

Pozdr
Nie wstydzę się Jezusa
Awatar użytkownika
Adamos

http://www.youtube.com/watch?v=1-FKRNd6 ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;

Co by nie było że nas nie było :wink:
Nie wstydzę się Jezusa
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Dobre ujęcia na lejach i transzejach :P
Sprężyny będziesz musiał przymocowac, bo na ZIMORODKU nie będziesz miał czasu ich poprawiać :mrgreen:
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
ODPOWIEDZ