Sokółka ECO-CHALLENG II 2009 13-15 listopad
Moderator: franc
Re: Sokółka ECO-CHALLENG II 2009 13-15 listopad
aj moze byc chłodnawo aby nie było za mokrawo aby woda nie przelewała sie przez wodery!!!!bo bedzie lipa!a w szczególnosci bedzie hu...jechac przez głebokie brody po unimogu

-
Ignacy Patrol
- Kontakt:
Bodziu spoko unimog został wycofany bo będzie Ci hu... jechać .Na jego miejsce pojedzie Toczka chyba z 47 lub 53 roku produkcji a kolega Bohdan jedzie tylko po to by sie przejechać ,a on wody i wszystkiego co strasznie wygląda to sie boiBODZIO pisze:aj moze byc chłodnawo aby nie było za mokrawo aby woda nie przelewała sie przez wodery!!!!bo bedzie lipa!a w szczególnosci bedzie hu...jechac przez głebokie brody po unimogu![]()
ogólnie to ja wody sie nie boje tylko pilot marudzi!!i ma siły jechac tylko do godziny 0.00 a puzniej musi isc spac bo uwaza ze i tak sporio roboty przez cały dzien wykonał

-
Ignacy Patrol
- Kontakt:
No i po imprezie
.Prosze o opinie te dobre
i te złe
.Wyniki na naszej stronie.Dodaje link na fotki http://picasaweb.google.pl/pawel.600/Sokolka2009#" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gratulacje wszystkim załogom za zdobycie każdej kolejnej pieczątki a szczegónie załogom dwóch wrangleri które zaliczyli jako jedyni próbe PŁOTEK.Ja wieszajac pieczątki miałem marne szanse dojść do tych miejsc
Aha nie było załgi która zdobyła komplet pieczątek
Gratki załogom PL-3 były tylko dwie ale walczyli bardzo ostro.Na 316 możliwych pkt zdobyli 144 i 148
Gratulacje wszystkim załogom za zdobycie każdej kolejnej pieczątki a szczegónie załogom dwóch wrangleri które zaliczyli jako jedyni próbe PŁOTEK.Ja wieszajac pieczątki miałem marne szanse dojść do tych miejsc
Aha nie było załgi która zdobyła komplet pieczątek
Gratki załogom PL-3 były tylko dwie ale walczyli bardzo ostro.Na 316 możliwych pkt zdobyli 144 i 148
Gr. dla uczestników
Fotki klimatyczne !
Szkoda że w tym roku się nie udało bo region ciekawy i nie daleko...
Poz
Fotki klimatyczne !
Szkoda że w tym roku się nie udało bo region ciekawy i nie daleko...
Poz
Nie wstydzę się Jezusa
Podziękowania dla Organizatorów za naprawdę super zorganizowaną imprezę.
Szczególne podziękowania dla Ignacy Patrol za zaproszenie
Warto było być.
Tereny przygotowane czytelnie i wymagająco ale właśnie o to chodzi
Niestety nie dane nam było przejechać całej trasy lecz tam gdzie byliśmy bawiliśmy się naprawdę wyśmienicie
Z minusów................ hmmm........ żyłki przy kartach drogowych......co one zjebów dostały a jak były pilnowane żeby nie urwać
Long65 +Wojti - dla Was podziękowanko za extra team
Szczególne podziękowania dla Ignacy Patrol za zaproszenie
Tereny przygotowane czytelnie i wymagająco ale właśnie o to chodzi
Z minusów................ hmmm........ żyłki przy kartach drogowych......co one zjebów dostały a jak były pilnowane żeby nie urwać
Long65 +Wojti - dla Was podziękowanko za extra team