ap4x4 pisze:Franc a Ty masz CROSSMMAX z czerwonymi piastami w tym nowym Kellyys ?
Mam i jeszcze jakiś mega support i wóżek z minimalnymi oporami toczenia.
I to się czuje podczas jazdy. Hamulców zaś w ogóle nie
Nówka sztuka wszystkie części wyszło 4100 brutto. Używka ( rama. mostek, kiera, siodło, pedały, reszta nowe) na takim samym osprzęcie cos około 3400 zł.
Jak już PREZES ma nowy rowerek, to może zarządziłby jakieś jednolite stroje, aby ta banda jakoś godnie wyglądała na trasach 2010.
Ja tak nieśmiało
... łubudubu, łubudubu, niech żyje nam Prezes naszego klubu, niech żyje nam. To mówiłem ja...
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Sz. Prezesie.
Wielkie dzięki za poparcie pomysłu.
W sprawach finasowych oczywiście decyduje Prezes - jego podpis ma magiczną wartość Wstępnie debatowałem z Imbirem, aby firma - w miarę możliwości - dofinansowała tylko część stroju. Resztę pokryją zawodnicy. Myślę, że będzie ogólna zgoda startujących. W końcu robimy to po części dla zabawy, zysk reklamowy dla firmy, może też będzie (na tym się nie znam). Proponujemy minimum koszulkę+spodenki. Można coś dobrać w cenie 100pln za jedną część.
Franc podobno masz kontakt ze specjalistami w/s zaprojektowania wzoru?
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Koszulka + spodenki to koszt pewno ze 160 zł albo i więcej
Kwestia nadruku.
Pogadam jeszcze z kolegą 9mm, co to razem będziemy tworzyć zespół rajdowy w 2010 roku- może jego firma nam co nieco dorzuci
Się będzie myslało ......
Może i Wy macie kogoś, kto w zamian za logo na 10 strojach jest w stanie dać jakąś kaskę
Każdy z nas zna jakieś osoby zajmujące się mniejszym czy większym biznesem.
Ja popytam wśród znajomych, choć nie bardzo jest to środowisko rowerowe czy w ogóle sportowe.
Tylko takie pytanie mam techniczne: jaka minimalna suma nas interesuje za logo na stroju???
Bo max to wiadomo nie pytam
A tem sklep czy serwis rowerowy który składa Wam rowery z Modzelaka sponsorują kogoś ?
Nowik pisze:Chłopy z Modzelaka to LEGION TEAM.
Minimalna suma - właśnie ile? W zależności od powierzchni reklamowej.
Z tego co rozmawiałem z ludźmi z Teamu LOT-u to Związki Zawodowe Personelu Technicznego sponsorowały im ubrania. Nie ma tam mowy o jakiejś większej kasie.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Komplet kosztuje pewno ze 170 zł do tego nadruki- sprawdzaliście przecież firmy. W takim razie koszt 10 strojów to 1700 zł.
Ja mogę zasponsorować połowę tej sumy w zamian za logo i nazwę zespołu. Potrzeba jeszcze drugie tyle
Trzeba krzyczeć 400 zł za logo firmy i już
franc pisze:Komplet kosztuje pewno ze 170 zł do tego nadruki- sprawdzaliście przecież firmy. W takim razie koszt 10 strojów to 1700 zł.
Ja mogę zasponsorować połowę tej sumy w zamian za logo i nazwę zespołu. Potrzeba jeszcze drugie tyle
Trzeba krzyczeć 400 zł za logo firmy i już
No w reszcie jakiś konkret.
Czyli jeszcze dwóch chętnych na swoje logo po 400 zł, wymyślamy wzory i zamawiamy