Z zamówieniem proponuję wstryzmać się do wiosny
Moj rowerek
Re: Moj rowerek
Jeszcze kwestia nadruku- trzeba to posprawdzać.
Powiedziałem, jak zarobię 
Wczoraj naumiałem się wypinać z SPD
Po pierwszej lekcji, której efektem jest rozbite prawe kolano już byłem ostrożniejszy. Co dziwne, wiekszy kłopot mam w wpięciem niźli wypięciem
Co prawda mam na razie bardzo lekko to wszystko ustawione ale to i dobrze bo wyjebki są straszliwe
Aha i nie mam crossmaxxów tylko crossridy z łożyskami od crossmaxów.
Crossmaxy kosztują ponad 2000 tysiące i w życiu Romana nie wyrobilibyśmy się w 4
BTW Dziękuje wszystkim za wspaniały prezent. Szczególnie żonie wraz z jej familią bo to ona głównie finansowała ten zakup
Taka Żona to skarb
Co prawda mam na razie bardzo lekko to wszystko ustawione ale to i dobrze bo wyjebki są straszliwe
Crossmaxy kosztują ponad 2000 tysiące i w życiu Romana nie wyrobilibyśmy się w 4
BTW Dziękuje wszystkim za wspaniały prezent. Szczególnie żonie wraz z jej familią bo to ona głównie finansowała ten zakup
Taka Żona to skarb
Trochę więcej niż 2 tysiące. Ok. 3.800 za komplet. :-) Mówiłem, że masz czerwone piasty Crossmaxa, a nie całe koło. Może jutro wybierzemy się na jakąś małą przejażdżkę ?franc pisze:Wczoraj naumiałem się wypinać z SPDPo pierwszej lekcji, której efektem jest rozbite prawe kolano już byłem ostrożniejszy. Co dziwne, wiekszy kłopot mam w wpięciem niźli wypięciem
![]()
![]()
Co prawda mam na razie bardzo lekko to wszystko ustawione ale to i dobrze bo wyjebki są straszliwe![]()
Crossmaxy kosztują ponad 2000 tysiące i w życiu Romana nie wyrobilibyśmy się w 4![]()
BTW Dziękuje wszystkim za wspaniały prezent. Szczególnie żonie wraz z jej familią bo to ona głównie finansowała ten zakup![]()
Taka Żona to skarb
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi