Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
W tym tygodniu pojawią się pełne informacje na temat naszej pierwszej imprezy off road o charakterze typowo sportowo-turystycznym.
Serdecznie zapraszamy na ZMOTĘ Trophy- impreze o zupełnie innym profilu off road ale z równie dobrym, mamy nadzieję poziomem organizacyjnym. Będzie to wspaniała okazja na przetestowanie maszyn przed cyklem PLP 2010 oraz przed rajdem MAGAM TROPHY.
Czego jak czego ale ostrego terenu, pysznego żarełka i dobrej organizacji u nas na pewno nie zabraknie
W tym wątku będziemy potwierdzać i aktualizować zgłoszenia:
Bo tak coś nieśmiało :
1. Rufio- Suzuki Samurai
2 9mm - tak zwanym chujwiecoztegowyjdzie robocza nazwa zły on (bo na razie to jeszcze nie jest dobry - poprawki panie , wszędzie poprawki)
No mam nadzieję, że frekwencja zapisowa ruszy po połowie lutego
Bo inaczej to sobie możemy towarzysko pojechać do Rutki na testy sprzetu- co niewątpliwie miałoby swoje dobre strony
Mam tam kilka miejsc ugadanych gdzie można by w warunkach bojowych poćwiczyć
sry ze w tym temacie , napisz cos wiecej na proto o tym co do poprawek i jak ci idzie , za ciut koncze budowe i zaczynam sie zastanawiac nad poprawkami ile tego bedzie ile czasu zajme i ile bedzie kosztowac
wrzucę coś na proto , tylko muszę jakiś materiał zdjęciowy zrobić. Na niedzielę umówiłem się z współtwórcą na jazdy testowe w lekkim terenie. Poprawek jest trochę , kilka dojdzie jak pójdziemy się topić i coś się zweryfikuje. Na razie huczy / ryczy/ pali jak smok (czekam na czujniki spalania stukowego). Opony i felgi czekają na stauny itp. Generalnie nawzajem się poznajemy , ja się trochę go boję on trochę zaczyna działać Chwilowo pokazałem saunie 15 wyjazdów w sezonie z tego cztery prawie tygodniowe i nerwowość sytuacji powoduje ,że nie mam pomysłu jak się w tę niedzielę wyrwać .
Witam Marcin.Możesz wstępnie mnie dopisać bo nie chce z gęby dupy robić , chętnie pojade tylko narazie motanie parcha stoi w miejscu przez brak przystawki ,bo póżniej nie chce sie się w kanale stać bo zimno w nogi ,a na razie wszystko odkryte jest ,ale w tym tygodniu mam obiecane ze przyślą.Jak przyślą to znowu targi w Poznaniu mam od środy i tydzień znowu pójdzie w p...u . mam nadzieje że przed zmotą zdąze go przetestować.