No nie wiem, musimy się z Mikołajem zastanowić
PS
Jednak musicie wiedzieć tanio nie będzie
Musimy ustalić, jak jedziemy, żeby każdy swoim nie jechał :-)Artur pisze:próbuję pożyczyć relingi rowerowe od kolegi. Jest więc szansa na jeszcze jeden samochód. Żona nie bardzo pała chęcią wyjazdu więc pewnie będą ze 2 miejsca wolne (za moim fotelem raczej nie ma już miejsca)
To może dołączysz gdzieś na trasie. My startujemy ok. 17.00 spod Lasu Kabackiego, kierunek Jana Rosoła, ścieżką rowerową przez Dol. Służewiecka, Jana Sobieskiego, Stegny, Belwederską, Agrykola w dół, Rozbrat. i z powrotem.Amikolaj pisze:Hej Hej! Zarejestrowalem sie i teraz bede was zanudzal.
- W piatek chetnie kawalek sie przejade po latwym. tak 30km, zeby sie nie forsowac przed niedziela.
W piątek podjadę pod Twój dom koło 17.00. Jakby coś się działo to zadzwonisz.Nowik pisze:Wreszcie!!! Po 5 sezonach strartów należę do jakiegoś teamuTylko czy dobrze wybrałem?
![]()
Z umawianiem się na transport do Radomia musze poczekać do piątku. Zdrówko trochę szwankuje i zobaczymy co z tego wyniknie
Imbir, jesteśmy na telefonie, czy w piątek zgarniesz mnie z Ursynowa.
To koło 17 ruszamy z rogu Jana Rosoła i Kazimierza Jeżewskiego. Ja będę jechał od Lasu Kabackiego, a Nowik mieszka w pobliżu.Amikolaj pisze:- napiszcie dokladnie gdzie.
Może w sobotę za tydzień, jakby pogoda była to byśmy objechali traskę w Jabłonnie?benia pisze:Jak będzie się Wam chciało w piątek trochę więcej pokręcić pedałkami to zapraszam do Legionowa jakiś bufet zorganizuję
O pardon, a "Browarnaja Kamanda Baltica" to co ?:-) Tylko chętnych nie było :-)Nowik pisze:Wreszcie!!! Po 5 sezonach strartów należę do jakiegoś teamu.
Pomarańcza napisy ładnie, ale w białym to Plannja jeździ, a to chamy są i mogą nas ludzie mylić. :-)benia pisze:Moja propozycja jest taka:
Mnie podobali byście się w białych strojach i na tym pomarańczowe napisy adrenalinka.pl
To by było na pogodne dni
A na pochmurno-deszczowe jakieś w ciemniejszych kolorach ale też z pomarańczowym koniecznie
A co