Moj rowerek

Dyskusjue rowerowe na tematy techniczne, ogólne i sprzętowe
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Re: Moj rowerek

Post autor: franc »

Jeszcze kwestia nadruku- trzeba to posprawdzać.
Z zamówieniem proponuję wstryzmać się do wiosny :) Powiedziałem, jak zarobię :mrgreen:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Wczoraj naumiałem się wypinać z SPD :D Po pierwszej lekcji, której efektem jest rozbite prawe kolano już byłem ostrożniejszy. Co dziwne, wiekszy kłopot mam w wpięciem niźli wypięciem :? :roll:
Co prawda mam na razie bardzo lekko to wszystko ustawione ale to i dobrze bo wyjebki są straszliwe :)
Aha i nie mam crossmaxxów tylko crossridy z łożyskami od crossmaxów.
Crossmaxy kosztują ponad 2000 tysiące i w życiu Romana nie wyrobilibyśmy się w 4 :wink:
BTW Dziękuje wszystkim za wspaniały prezent. Szczególnie żonie wraz z jej familią bo to ona głównie finansowała ten zakup :lol:
Taka Żona to skarb :!:
Awatar użytkownika
imbir

Post autor: imbir »

franc pisze:Wczoraj naumiałem się wypinać z SPD :D Po pierwszej lekcji, której efektem jest rozbite prawe kolano już byłem ostrożniejszy. Co dziwne, wiekszy kłopot mam w wpięciem niźli wypięciem :? :roll:
Co prawda mam na razie bardzo lekko to wszystko ustawione ale to i dobrze bo wyjebki są straszliwe :)
Aha i nie mam crossmaxxów tylko crossridy z łożyskami od crossmaxów.
Crossmaxy kosztują ponad 2000 tysiące i w życiu Romana nie wyrobilibyśmy się w 4 :wink:
BTW Dziękuje wszystkim za wspaniały prezent. Szczególnie żonie wraz z jej familią bo to ona głównie finansowała ten zakup :lol:
Taka Żona to skarb :!:
Trochę więcej niż 2 tysiące. Ok. 3.800 za komplet. :-) Mówiłem, że masz czerwone piasty Crossmaxa, a nie całe koło. Może jutro wybierzemy się na jakąś małą przejażdżkę ?
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Chętnie :)
ODPOWIEDZ