Mazovia !!! Sportowcy wiejscy na start !!!
Mazovia !!! Sportowcy wiejscy na start !!!
Hej, W niedzielę 13.04.08 g. 11.00 rozpoczyna się nowa edycja MTB Mazovii. Pierwszy start w Otwocku. Czy ktoś może sie wybiera, to chętnie bym się spotkał ? Szczegóły www.mazovia.vel.pl. Pozdrawiam
Łódź
W nd. 27.04 spotykamy się w Łodzi na II edycji MTB Mazovia. Podobno bardzo fajna trasa. Warto pojechać. Pozdrawiam www.mazovia.vel.pl
Teraz czas na Kampinos. 11.05.08 (nd.) Start o 11.00 z lotniska na Bemowie. Dystanse 78, 52 i 12 km. Swietna zabawa dla wszystkich. Przybywajcie. www.mazovia.vel.pl
Re: Mazovia !!! Sportowcy wiejscy na start !!!
Po 2letniej przerwie w ostatni weekend byłem na przejażdżce rowerkiem.
Ciężko było się zmobilizować ale żona mnie namówiła
Powiem wam że było nawet spoko chyba zacznę znowu jeździć.
Dzisiaj znowu idę pośmigać
Planujecie jeszcze jakiś starcik w tym sezonie ?
Ciężko było się zmobilizować ale żona mnie namówiła
Powiem wam że było nawet spoko chyba zacznę znowu jeździć.
Dzisiaj znowu idę pośmigać
Y61 SUPER + SCOTT
To gratulacje.ap4x4 pisze: Dzisiaj znowu idę pośmigać![]()
Startujemy jeszcze: 23.08 Mława, 30.08 Kraków (Nowik), 6.09 Józefów, 20.09 Istebna, 4.10 Jabłonna, 18.10 Łomianki. Bardzo przyjemne trasy familijne, no oprócz Krakowa i Istebnej. Dystanse w granicach 50 km. wiec każdy przejedzie bez większego przygotowania, a jaka satysfakcja na mecie. :-) Polecam spróbować.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Zobaczę jak będzie z moją dalszą jazdą.
Najbardziej prawdopodobny mój debiut w Mazowii to Jabłonna.
imbir startowałeś w tym roku w Supraślu ?
Y61 SUPER + SCOTT
Jabłonna (Lasy Chotomskie) dobry maraton na początek. Trochę podjazdów, raczej twardo, singieltracki, końcówka nieprzyjemna, bo jedzie się parę km. po wale Wisły, a wał rozryty przez dziki, więc trzęsie okrutnie.:-) W Supraślu nie startowałem. Jak Ci się będzie chciało to na http://www.mazoviamtb.pl" onclick="window.open(this.href);return false; wejdź do zakładki zawodnicy i wpisz numer 218 to jest mój profil startów. Nowik ma nr 69.ap4x4 pisze:Zobaczę jak będzie z moją dalszą jazdą.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Już Was sobie oblukałem (Wasze wyniki znaczy się)
Zarejestrowałem się i zalogowałem
Będę startował z 10 sektora.
Zacznijcie się oglądać
Zarejestrowałem się i zalogowałem
Zacznijcie się oglądać
Y61 SUPER + SCOTT
Tak trzymać, to mi się podoba :-) Do zobaczenia w Jabłonnie.ap4x4 pisze:Już Was sobie oblukałem (Wasze wyniki znaczy się)
Zarejestrowałem się i zalogowałem![]()
Zacznijcie się oglądać
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Hmm, z całym szacunkiem, ale Modlin na razie bym odradzał, skoro długo nie jeździłeś. To wyścig XC, a nie maraton. Krótki dystans, ale bardzo dużo sztywnych podjazdów i trudnych technicznie zjazdów, mało czasu żeby odetchnąć i splunąć. (coś jak Maja Włoszczowska na olimpiadzie w Pekinie). Trzeba być przygotowanym, ale nie taki diabeł straszny jak go malują. Zdasz relację jak było.ap4x4 pisze:Może nawet wcześniej![]()
W Modlinie.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Nie wiem czy wiesz Imbir ale z olimpijczykiem gadasz
Oni dadzą sobie radę chyba
Oni dadzą sobie radę chyba
Dawne dzieje.
Ale kiedyś kiedyś w Zakopanem na jednym z pierwszych Lang-ów udało mi się stanąć na podium
Ale kiedyś kiedyś w Zakopanem na jednym z pierwszych Lang-ów udało mi się stanąć na podium
Y61 SUPER + SCOTT