2011

Dyskusjue rowerowe na tematy techniczne, ogólne i sprzętowe
Awatar użytkownika
Nowik

2011

Post autor: Nowik »

:P Bum, bum, bum 2011 !!!!! :P
Gdy opadły opary zabawy, gdy kariera TV mojej "podopiecznej" rozwija się rewelacyjnie - oby nie zażądała nowego kontraktu - mogłem z czystym sumieniem udać się... na ROWER :mrgreen: Po 129 dniach posuchy w bikeowaniu, wreszcie poczułem ten fan. W Kabatach dużo śniegu, biegaczy, biegaczy na nartach, spacerowiczów i jeden rowerzysta. Ja :? Mam nadzieję, że kręgosłup wytrzymał, bo pora szykować formę.
Wszystkiego dobrego, dużo wyrozumiałości ze strony Pań, oby były dumne ze swych panów na ich karbonowo-aluminiowych rumakach, oraz z ich wyników.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Awatar użytkownika
greg-GM

Re: 2011

Post autor: greg-GM »

Z początkiem roku, dziękuje za wspólny wyjazd rowerowy - pętlę wokół Kampinowskiego Parku z 27 czerwca. Szkoda że nie udało mi się dołączyć do Was w trakcie sezonu. Ale jest Nowy Rok i postanowienia: więcej rowerowych wypadów, poprzedzonych przygotowaniami, żeby kondycyjnie wytrzymać jak najlepiej na długich trasach. Wszystkim wkręconym w rowerowe maratony oraz zakręconym na szlakach i bezdrożach życzę: dobrej kondycji, poukładania wszystkich spraw w czasie, tak żeby jak najwięcej wygospodarować na rower, niezawodności sprzętu w każdej sytuacji i wielu sukcesów w startach oraz życiu osobistym i zawodowym. Do zobaczenia na rowerowych wypadach i maratonach. Grzegorz
Awatar użytkownika
imbir

Re: 2011

Post autor: imbir »

Ja też się przyłączam do Życzeń Sz.N.R. 2011. Dużo przejechanych km i zero snaeków.:-)
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
ODPOWIEDZ