Panie Prezesie meldujemy wykonanie zadaniaNowik pisze:Adrenalinka.pl 41 na 132 zespoły. Prezes chyba zadowolony ?
I po Zgierzu
Re: I po Zgierzu
Y61 SUPER + SCOTT
Stajemy się jedną z ważniejszych drużyn w punktacji. Trzeba bronić pozycji !!!ap4x4 pisze:Panie Prezesie meldujemy wykonanie zadaniaNowik pisze:Adrenalinka.pl 41 na 132 zespoły. Prezes chyba zadowolony ?
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Tylko czy będziemy punktować w każdej edycji? Chyba nie damy rady. A co mówi regulamin: liczą średnią, kilka wyścigów?imbir pisze:Stajemy się jedną z ważniejszych drużyn w punktacji. Trzeba bronić pozycji !!!ap4x4 pisze:Panie Prezesie meldujemy wykonanie zadaniaNowik pisze:Adrenalinka.pl 41 na 132 zespoły. Prezes chyba zadowolony ?
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
362
tylu zawodników wystartowało w PolanBike w Serocku. Mimo znacznej odległości do Zgierza, Zamana swoje zaliczył (1167). Pomogół mu też "przymus" startu w/s utrzymania sektora. Myślę, że przy zróżnicowaniu terminów Wajs też wyjdzie na swoje
tylu zawodników wystartowało w PolanBike w Serocku. Mimo znacznej odległości do Zgierza, Zamana swoje zaliczył (1167). Pomogół mu też "przymus" startu w/s utrzymania sektora. Myślę, że przy zróżnicowaniu terminów Wajs też wyjdzie na swoje
[/quote]
Panie Prezesie meldujemy wykonanie zadania
[/quote] Stajemy się jedną z ważniejszych drużyn w punktacji. Trzeba bronić pozycji !!![/quote]
Tylko czy będziemy punktować w każdej edycji? Chyba nie damy rady. A co mówi regulamin: liczą średnią, kilka wyścigów?[/quote]Do klasyfikacji drużynowej zalicza się wyniki najlepszych, maksymalnie czterech, zawodników wg zdobytych punktów, przy czym na dystansie Giga, punkty może zdobyć maksymalnie dwóch zawodników.
- Do klasyfikacji drużynowej wliczane są punkty zdobyte przez zespół w ośmiu najlepszych edycjach. Z tym bronieniem to żartowałem, ale w 100 to powinniśmy się zmieścić na koniec sezonu.
Panie Prezesie meldujemy wykonanie zadania
Tylko czy będziemy punktować w każdej edycji? Chyba nie damy rady. A co mówi regulamin: liczą średnią, kilka wyścigów?[/quote]Do klasyfikacji drużynowej zalicza się wyniki najlepszych, maksymalnie czterech, zawodników wg zdobytych punktów, przy czym na dystansie Giga, punkty może zdobyć maksymalnie dwóch zawodników.
- Do klasyfikacji drużynowej wliczane są punkty zdobyte przez zespół w ośmiu najlepszych edycjach. Z tym bronieniem to żartowałem, ale w 100 to powinniśmy się zmieścić na koniec sezonu.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
A ja sądzę że na koniec sezonu będziecie około 50 miejsca 
Oczywiściebenia pisze:A ja sądzę że na koniec sezonu będziecie około 50 miejsca
Sportowy duch w narodzie jeszcze nie zginął.
Zapraszamy za rok - ale wtedy będę 30Amikolaj pisze:No co Ty Mowisz. Byles 29 w M4. Andrzej 11.Nowik pisze:I pora startować z sektora 5
Ja w M3 bylem 78.
To chyba mowi wszystko.... BRAWO (staruszki)
Nie ma sprawy ja dołożę wszelkich starań aby było jak najlepiej.Nowik pisze:OczywiścieCo tyły stracą to Andrzej nadrobi
![]()
![]()
Sportowy duch w narodzie jeszcze nie zginął.
http://lh3.ggpht.com/_A9UgIF-3YHA/S9XYt ... 252518.JPG
Y61 SUPER + SCOTT
Przeglądając wyniki ze Zgierza trafiłem na klasyfikację sektorową i
http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/wyn ... okaz_sek=4
http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/wyn ... okaz_sek=4
Y61 SUPER + SCOTT