Mława 2010
Mława 2010
Ktoś z Was planuje może tam start na mazovii
ja raczej tak. tylko muszę jeszcze potrenować.
Y61 SUPER + SCOTT
Re: Mława 2010
Ja raczej tak, chociaż będę po przyjęciu weselnym z soboty. Może być ciężko ze wstaniem z łóżka i ogólną motywacją :-/ Jakby cała drużyna jechała to bym się zmobilizował.ap4x4 pisze:Ktoś z Was planuje może tam start na mazovii
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
No właśnie też bym chętnie pojechał razem z Wami Koledzy.
W tamtym roku właśnie poznałem Was na MazoviaMławaMTB2009.
Mława to był mój pierwszy raz
W tamtym roku właśnie poznałem Was na MazoviaMławaMTB2009.
Mława to był mój pierwszy raz
Y61 SUPER + SCOTT
Mobilizujemy się na Tłuszcz
Korci mnie jeszcze trasa w Mławie (nigdy tam nie jechałem)
mamy jeszcze trochę czasu do 20...
nie trać nadziei ! może nie będziesz sam
Korci mnie jeszcze trasa w Mławie (nigdy tam nie jechałem)
mamy jeszcze trochę czasu do 20...
nie trać nadziei ! może nie będziesz sam
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Może być Tłuszcz, ale to jeszcze daleko a sezon się kończyć, trza jechać Mławę, spotkać się.

Pie...le sam nie jadęArtur pisze:..nie trać nadziei ! może nie będziesz sam
Y61 SUPER + SCOTT
Na razie wszyscy na urlopach. Mikolaj w Chorwacji uprawia gliding. Nowik trenuje w Portugalii. Franc w poleskich błotach, ale wrócą niedługo i dadzą ognia !!!ap4x4 pisze:Może być Tłuszcz, ale to jeszcze daleko a sezon się kończyć, trza jechać Mławę, spotkać się.Pie...le sam nie jadęArtur pisze:..nie trać nadziei ! może nie będziesz sam
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
W Chorwacji fajnie można pośmigać rowerkiem po górach, w Portugalii nie wiem nie byłem ale pewno też jest gdzie potrenować tylko czy na urlopie będzie się chciało i czy rodzina pozwoli 
Y61 SUPER + SCOTT
A Ty Imbir jak z formą ?imbir pisze: Jakby cała drużyna jechała to bym się zmobilizował.
Noga się kręci ?
Który sektor atakujesz ?
Bo ja straszyłem że wejdę do pierwszej III w M4 i choć dobrze nóżki się mi kręcą to widzę że nie będzie to takie proste.
Trzeba będzie posypać głowę popiołem
Y61 SUPER + SCOTT
Marek na Bornholmie.imbir pisze:Mikolaj w Chorwacji
Nowik trenuje w Portugalii.
Franc w poleskich błotach,
Ale mamy bogatego sponsora generalnego
A ja z Imbirem w W-wie zostaliśmy bronić krzyża
Y61 SUPER + SCOTT
Imbir może wiesz czy w ten weekend na mazowszu można gdzieś wystartować na góralu ?
Y61 SUPER + SCOTT
Nic nie mam. Mam tylko zapisane w sobotę Krynica Zdrój. Daleko...Może Legia coś robi, trzeba sprawdzić...ap4x4 pisze:Imbir może wiesz czy w ten weekend na mazowszu można gdzieś wystartować na góralu ?
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
W Mławie bronię 7 :-) Brak jeżdżenia. Tylko jak nie pada to do pracy i z powrotem. No, bo szampan się mrozi. Może na jesieni będzie pudło? :-)ap4x4 pisze:A Ty Imbir jak z formą ?imbir pisze: Jakby cała drużyna jechała to bym się zmobilizował.
Noga się kręci ?
Który sektor atakujesz ?
Bo ja straszyłem że wejdę do pierwszej III w M4 i choć dobrze nóżki się mi kręcą to widzę że nie będzie to takie proste.
Trzeba będzie posypać głowę popiołem
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Jestem
Co ja czytam. W Mławie jakaś mała rocznica się szykuje. Będzie impra?
W Portugalii nie trenowałem, chyba, że skokami z cienia do cienia. W hotelu mieli rowery, ale jakby kupili na szrocie.
Teraz byłem w Mielnie. Tam troszkę pobiegałem po plaży.
Imbir to ma dużą rodzinę lub szerokie grono znajomych. Co chwila wesele. Ja już żonaty to nie zaproszę i nie będzie wymówki przed maratonem.
Najbliżej do roweru ma Marek na Borholmie.
Jestem chętny na Mławę. Czy Marek i Mikołaj nie zdążą wrócić na niedzielę?
W Portugalii nie trenowałem, chyba, że skokami z cienia do cienia. W hotelu mieli rowery, ale jakby kupili na szrocie.
Imbir to ma dużą rodzinę lub szerokie grono znajomych. Co chwila wesele. Ja już żonaty to nie zaproszę i nie będzie wymówki przed maratonem.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
No fajowo, ja mogę wziąć na pokład dwóch kolarzy, bo biorę dodatkowo masażystkę. :-)Nowik pisze:Jestem![]()
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi