X Łemkowiada ????

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

X Łemkowiada ????

Post autor: franc »

Czy to prawda :?:
Podobno na X Łemkowiadzie nie było żadnych zezwoleń i impreza była totalnie skaszaniona :?:
Czy mógłby ktoś kto był spokojnie nam o tym opowiedzieć :?:
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007, o 10:33 przez franc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Jednak lipa na całęj linii. No cóż w dupie nóż. Dobrze, że nie muszę z tego żyć i mogę sobie dowolne limity wprowadzać 8)
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

aż mi głupio , że się tak zagrzałem , ale ku-wa nie mogę jak kolesie dymają w żywe ludzi jeszcze robiąc z nas (Łódź)debili. Tylko dlatego że jeżdżąc na wiele imprez wymagaliśmy od zetora normalnego podejścia do tematu. Siedzą chłopaki , głaszczą się po jajkach , mówią do siebie miszczu i myślą że jest ok. Czekam , kiedy wydymani zwrot kasy dostaną 8)
kosa20

Post autor: kosa20 »

9mm pisze:aż mi głupio , że się tak zagrzałem , ale ku-wa nie mogę jak kolesie dymają w żywe ludzi jeszcze robiąc z nas (Łódź)debili. Tylko dlatego że jeżdżąc na wiele imprez wymagaliśmy od zetora normalnego podejścia do tematu. Siedzą chłopaki , głaszczą się po jajkach , mówią do siebie miszczu i myślą że jest ok. Czekam , kiedy wydymani zwrot kasy dostaną 8)
jestem właśnie bardzo ciekaw, jak Zetor sie teraz zachowa. Bo to, że dał ciała, to fakt. Pytanie czy wybrnie z tego z twarzą. Dla mnie, gdybym był organizatorem jedyną opcją, choćbym sie miał zadłużyć, to zwrócić całą kasę uczestnikom, nawet jeśli część imprezy sie odbyła. ale ja to jakiś głupi pewnie jestem :)

twarz ma się jedną. a z drugiej strony, u nas wiele przechodzi, więc wiele osób sie nie przejmuje... zawsze można se zrobić lifting facjaty i udawać nowego...

btw. wątek na rajdach został zamknięty. dla mnie dziwne, bo są czynne wątki które mają po kilkadziesiąt stron... a tu arbitralnie padło hasło, że nic więcej się nie zadzieje... taaak

pozdrawiam
kosa :roll:
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

myślę , że nie chcą się pochwalić jak to Zetor super załatwi. Krzyk niezadowolonych ma zostać w ich osadach rodzinnych 8)
kosa20

9mm pisze:myślę , że nie chcą się pochwalić jak to Zetor super załatwi. Krzyk niezadowolonych ma zostać w ich osadach rodzinnych 8)
i tyle w temacie definicji "forum" :evil: jeśli chodzi o rajdy4x4

pozdrawiam
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Nee przejmujcie się. Ja jestem chamem, który kopie leżących i jest zajebiście genialny. To w/g grupy trzymającej więdzę :wink: o Off roadzie w Polsce. Kolejne niebezpieczne postaci, które włączam do swego katalogu zasługujących na koło to ludzie o nikach: kosiarz, trawolt i bartosiak :?
Lista rośnie potem wzorem Maciarewicza opublikuje ją w ........... :wink:
Prawda jest brutalna. Po raz kolejny panowie i panie polecieli w lolo. Zrobili imprę bez większości zgód formalnych na piśmie. Najebali załóg, żeby max. przyciąć kasiory i za wszelką cenę jeszcze chcieli to przeprowadzić ( to było w tym wszystkim najgorsze ). Zasrano kolejne miejsce przyjazne or w Polsce. :evil: Ja zaczynam niestety tępić taki postawy i można mnie uznawać za donosiciela, Kaczyńskiego i innego żydo-masona ale trudno. Chcę jeszcze kilka imprez zrobić i muszą być ku temu warunki w tym kraju.
kosa20

franc pisze:Nee przejmujcie się. Ja jestem chamem, który kopie leżących i jest zajebiście genialny. To w/g grupy trzymającej więdzę :wink: o Off roadzie w Polsce. Kolejne niebezpieczne postaci, które włączam do swego katalogu zasługujących na koło to ludzie o nikach: kosiarz, trawolt i bartosiak :?
Lista rośnie potem wzorem Maciarewicza opublikuje ją w ........... :wink:
Prawda jest brutalna. Po raz kolejny panowie i panie polecieli w lolo. Zrobili imprę bez większości zgód formalnych na piśmie. Najebali załóg, żeby max. przyciąć kasiory i za wszelką cenę jeszcze chcieli to przeprowadzić ( to było w tym wszystkim najgorsze ). Zasrano kolejne miejsce przyjazne or w Polsce. :evil: Ja zaczynam niestety tępić taki postawy i można mnie uznawać za donosiciela, Kaczyńskiego i innego żydo-masona ale trudno. Chcę jeszcze kilka imprez zrobić i muszą być ku temu warunki w tym kraju.
generalnie wiele osób się oburza, bo wydaje mi się, że życie byłoby lepsze, gdyby pewne rzeczy nazywać po imieniu i nie pierdaczyć się z tak zwaną polityczno/kolesiowską poprawnością, którą spotyka się zbyt często.
i to ostatnio zdarzyło sie na forum "rajdów". uwalono temat, bo ktoś mógłby usłyszeć coś niemiłego...

ale ja jestem ogólnie uznawany za chama... bo zbyt często stosuję tę zasadę :)

pozdrawiam
kosa
Awatar użytkownika
L80

Post autor: L80 »

znaczy ten
no
co ja miałem . . ?

już wiem

dyć się już nie odstanie to co zaistniało
i nie ma co tam za bardzo w dodatku cudzymi sprawami się zajmować (chodzi mi o organizatora)

tylko jedna żecz strasznie mi w tym wszystkim niepasuje i byla już wspominana
osobiście gdybym był organizatorem to w przypadku jakiś przesłanek o niezadowoleniu lokalnego samożądu czy też mieszkańców z racji mającej sie odbyć imprezy natychmiast bym ją odwołał
bo tak nakazuje zdrowy rozsądek
i doprawdy nie wiem dlaczego Zetor tego nie uczynił
można sie tylko domyślać dlaczego w tak skrajnie nieprzyjaznych wrunkach prubował ciągnąć to dalej
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Ja powiem tak, w dupie już mam wypowiadanie się na rajdach4x4 na jakikolwiek temat :wink:
Zawsze będą odbierali to jako reklamę, której z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników tamtejszego serwisu nie potrzebuję.
Szkoda nerwów na przepychanki z cepami i debilami :evil:

Niepotrzebnie tam wracałem w ogóle.................................

Zmota się zbliża i jestem zadowolony :mrgreen:
kosa20

franc pisze:Ja powiem tak, w dupie już mam wypowiadanie się na rajdach4x4 na jakikolwiek temat :wink:
Zawsze będą odbierali to jako reklamę, której z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników tamtejszego serwisu nie potrzebuję.
Szkoda nerwów na przepychanki z cepami i debilami :evil:

Niepotrzebnie tam wracałem w ogóle.................................

Zmota się zbliża i jestem zadowolony :mrgreen:
zawsze znajdzie się jakiś "przypierd...acz" z gotową etykietką. natomiast jest tam sporo chyba w miarę normalnych ludzi, choć nie wiem czemu nie zajmują stanowiska i z reguły dyskusja toczy się miedzy dwiema, trzema osobami w wypadku bardziej kontrowersyjnych spraw. choć admini nie zawsze stają na wysokości zadania i to jest przykre...

pozdrawiam
kosa
Awatar użytkownika
Igor909

Post autor: Igor909 »

Rozmawiałem z pewnymi znajomymi Zetora [ znacie ich ]
Na pytanie przez telefon jak było odpowiedzieli ......
... SUPER :roll:
... i że ludzie się przypier.ają
... i oczywiście polecaja Łemkowiadę i jadą znowu
Same ochy i achy :roll:
Jak może być udana impreza z jedną trasą na 130 autek :?:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

No widzisz. Kolejni naiwni pojadą na wyhujkę za 450 zyli. Przejadą pół Polski po to aby sobie wkoło komina pojeździć itp itd. ale wcale mi ich nie żal- skoro nie czytają i nie słuchają :x Tylko nie wiem, gdzie będzie kolejna impreza imc p. Zetora- w Beskidzie Niskim ma pozamiatane na Orawie również- Może Bieszczady :?: albo pod innym szyldem, nazwiskiem :?: Teraz rozumiesz dlaczego tak się staramy aby wszystko było legal np. na TP :?: to niestety musi kosztować ale przynajmniej staramy się nie robić wychujki :!:
Awatar użytkownika
Igor909

Post autor: Igor909 »

Powiem Ci Franc że miałem ochotę się przejechać na Łemkowiadę ale coś czułem przez skórę że będzie lipa :roll:
Czytałem co chłopaki z Łodzi pisali o zimowej :shock:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Zrobimy zlot Parchów w Biesach :?: i wychujamy z 60 klientów :wink: Co Pan na to :?:
ODPOWIEDZ