materia na TransPolonii zachód 2008

Ekspedycje i wyprawy z wykorzystaniem samochodów terenowych. Możliwość zapisów na imprezy adrenalinka.pl

Moderatorzy: franc, Student

michał&magdalena

materia na TransPolonii zachód 2008

Post autor: michał&magdalena »

No właśnie, nie bardziej od pokonania przez materię ważne jest to, że gdybu nie kretyński mechanik ponoć wszystko wiedzący jechałbym po godzinie dalej. U Dareckiego zrobili mi pojazd w godzinę, bo siadł czujnik otwarcia przepustnicy. :shock: Mechanik niedaleko Zielonej G. rozebrał skrzynię, wymienił dwie sondy lambda i G...zdziałał, ale skasował na kilka stów. Mówił wprawdzie o tym, ale twierdził, że taki czujnik to się tydzień załatwia, a na składzie go nie mają co okazało się bzdurą. Tak czy siak NERW okrutny!!!! Mam nadzieję i raczej pewność, że za rok zachód będzie nasz. Pozdrawiamy wszystkich.
Michał i Magda
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Będzie, będzie :D wkółko po tych samych trasach przecież nie będziecie jeździli. Dołączycie od 3-go dnia i imprezę zamkniecie :D
Pzdr
Franc
elili

Post autor: elili »

Może lubią tylko poczatki zaliczać :?:
W maju końcówki też nie było: zdaje się przez ducha a nie materię :P
elili
L200 KA0T
leon zet

Post autor: leon zet »

Ja tam korzystając z urlopu na spokojnie walczę z materią...
Jak na razie nie mogę się otrząsnąć z szoku po tym co zobaczyłem w zbiorniku paliwa :shock: :shock: Woda, błoto, rdza. Rdza co prawda w śladowej ilości ale zawsze jednak :roll:

A ja się zastanawiałem co to się stało, że po przejechaniu przez poligon podniósł mi się poziom paliwa w baku :roll:

A - jeszcze jedno: Nie znalazł ktoś mojej tablicy rejestracyjnej?
michał&magdalena

Post autor: michał&magdalena »

elili pisze:Może lubią tylko poczatki zaliczać :?:
W maju końcówki też nie było: zdaje się przez ducha a nie materię :P
zdaje się,że jednak nie masz racji. Po pierwsze od razu się zapowiadaliśmy jedynie na dwa pierwsze dni, ponieważ tylko tyle czasu mieliśmy. Po drugie skoro nie zauważyłeś tego właśnie, że zniknęliśmy 3 dnia to współczuję, że zauważyłeś jedynie na końcówce :) Tak czy siak powtarzamy mam nadzieje, że w równie dobrym towarzystwie. A... zapytaj mnie Franc przy okazji o "Ondulinę" poopowiadam Ci nieco :)
Pozdrawiamy.
elili

Post autor: elili »

michał&magdalena pisze: zdaje się,że jednak nie masz racji. Po pierwsze od razu się zapowiadaliśmy jedynie na dwa pierwsze dni, ponieważ tylko tyle czasu mieliśmy. Po drugie skoro nie zauważyłeś tego właśnie, że zniknęliśmy 3 dnia to współczuję, że zauważyłeś jedynie na końcówce :) Tak czy siak powtarzamy mam nadzieje, że w równie dobrym towarzystwie. A... zapytaj mnie Franc przy okazji o "Ondulinę" poopowiadam Ci nieco :)
Pozdrawiamy.
Nie chciałem nikogo urazić. Zauważyłem tylko, że nie dane Wam było dokończyć TP Zachód dwukrotnie: raz przez materię, dwa przez ducha=plany inne limitujące czas.
Jeżeli nie tak zostałem zrozumiany; moje wtrącenie zostało odczytane za złośliwość :oops: to przepraszam :!:
elili
L200 KA0T
ODPOWIEDZ