Impresje po Highway to hell
Moderator: franc
Re: Impresje po Highway to hell
A może by ktoś
przedstawił oficjalne potwierdzenie wyników EXTREMA!!!Niech wszyscy wiedzą kto podpisał pakt z DIABŁEM i znalazł sie na I miejscu 
nie to żebym pośpieszał, ale niech info z nazwiskami i "pochodzeniem"(czytaj NAZWA MIASTA) toczy się po necie to może będzie łatwiej o sponsorów
A w przypadku tego sportu zawsze!!coś jest do naprawy i wymiany 
My ze swojej strony chcielibysmy podziekowac jeszcze ekipie suzek ktory wyciagnela nas z rowu przy wjezdzie na AC/DC
(zreszta z tymi zalogami spotykalismy sie pozniej wiele razy, a wczesniej zbieralismy pieczatki na highway to hell - my na nogach - oni na kolach), zalodze litewskiej za nocna probe wciagniecia naszego autobusu na prog przy pieczatce przygody i ekipie traska za tasme do polatania woderow
bo nasze dwie rolki bylo malo 
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
co do wyników to nie wiem czy dobrze pamietam ale z Rufiem wywalczyliśmy coś pomiędzy 1 a 10 miejscem
podobał mi się ten cytat " Rufio jechał jak nigdy a skończył jak zawsze
natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecie
nie licząc organizatora to chyba wygrałem
Franc podaj wyniki
podobał mi się ten cytat " Rufio jechał jak nigdy a skończył jak zawsze
natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecie
Franc podaj wyniki
TEAM FX
- Broncosaurus
na który próg?rad-t pisze:... na prog przy pieczatce przygody...
oneten
rad-t pisze:My ze swojej strony chcielibysmy podziekowac jeszcze ekipie suzek ktory wyciagnela nas z rowu przy wjezdzie na AC/DC(zreszta z tymi zalogami spotykalismy sie pozniej wiele razy, a wczesniej zbieralismy pieczatki na highway to hell - my na nogach - oni na kolach), zalodze litewskiej za nocna probe wciagniecia naszego autobusu na prog przy pieczatce przygody i ekipie traska za tasme do polatania woderow
bo nasze dwie rolki bylo malo
spoko loko tylko zjeby dostaliśmy za przejazd tamtędy bo to trasa nie dla extremu i troszke się przejazd rozjeb......
suki z garwolina
TEAM FX
no prawie wróciłem do siebie...
Dzięki wielkie dla Franca i reszty którzy pomagali przy organizacji.
Impreza super... Te tereny, widoki... Szkoda że hosanne nocą robiliśmy
a HIGHWAY TO HELL.... nie da się tego opisać, to trzeba przeżyć/przejechać żeby poczuć co to znaczy...
Dzięki wielkie Stang za towarzystwo i pomoc w podczas tej drogi do piekła
mam nadzieję że nie daliśmy Wam za bardzo w kość - szczególnie na trawersie
Bomaciek maskę mam zagiętą od tej nocy
kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska
jeszcze raz wielkie dzięki...
Szkoda tylko że nie mogłem zostać dłużej na bankiecie ale czymś się podtrułem i musiałem spadać zaraz do pokoju bo ledwo stałem...
Dzięki wielkie dla Franca i reszty którzy pomagali przy organizacji.
Impreza super... Te tereny, widoki... Szkoda że hosanne nocą robiliśmy
a HIGHWAY TO HELL.... nie da się tego opisać, to trzeba przeżyć/przejechać żeby poczuć co to znaczy...
Dzięki wielkie Stang za towarzystwo i pomoc w podczas tej drogi do piekła
Bomaciek maskę mam zagiętą od tej nocy
kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska
jeszcze raz wielkie dzięki...
Szkoda tylko że nie mogłem zostać dłużej na bankiecie ale czymś się podtrułem i musiałem spadać zaraz do pokoju bo ledwo stałem...
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
@AdamŻ ja już dziękowałem parę postów w tył
żyjemy więc dobrze było trawers na wyścigi kto pierwszy na drugą stronę dobre... dobre
a ostatnia pieczątka na trawersie ta w pionie wzbogaciła mnie o 3 następne siwe włosy
Zuza po autostradzie o dziwo cała i ma się dobrze
a nie wiesz co straciłeś na bankiecie było bardziej niż grubo
A i pozwoliłem sobie wpisać Cię na VII Zmotę to tak na wypadek jak by się lista za szybko zapełniła
Zuza po autostradzie o dziwo cała i ma się dobrze
a nie wiesz co straciłeś na bankiecie było bardziej niż grubo
A i pozwoliłem sobie wpisać Cię na VII Zmotę to tak na wypadek jak by się lista za szybko zapełniła
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, o 16:00 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Dwie osoby ze skorpiona i jaAdam.Ż pisze:kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska
Mój parch leżał obok bomaćkowej suzy i czekał tak jak oni na jakiegoś wybawcę
AP
No nie wiem.Ma-Rysia pisze: natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecienie licząc organizatora to chyba wygrałem
![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy na tym świecie wyprodukowano wystarczającą
ilość alkoholu dla mojego pilota
hehehe ten przejazd juz byl mocno rozjeb.... jak wszedlem najpierw z buta to wpadlem jakos za kolana.. potem poprawilismy swoimi dwoma tonami a potem to juz wiecej nic nie trzeba byloMa-Rysia pisze:spoko loko tylko zjeby dostaliśmy za przejazd tamtędy bo to trasa nie dla extremu i troszke się przejazd rozjeb......
suki z garwolina
jako ze przy naszym IFS na przodzie nie bylo szans podejscia do pieczatki nr 2 przodem probowalismy wziac ja z drugiej strony tylem i tam byl taki prog ktory siegal u nas mniej wiecej do zderzaka (jak napieralem tylem to pieprznalem pare razy) ale braklo wykrzyza i kola blokowaly sie o nadkola, probowalismy wciagnac explo za tyl po zbloczu wyciagara Litwinow ale nie dalo radyBroncosaurus pisze:na który próg?
Autobus czerwony
po 2 dniowej przerwie na forum nie na nadążam czytać postów 
Suzuki Vitara X90
protetyk pisze:No nie wiem.Ma-Rysia pisze: natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecienie licząc organizatora to chyba wygrałem
![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy na tym świecie wyprodukowano wystarczającą
ilość alkoholu dla mojego pilota
ja tu pisze o klasyfikacji medialnej
Franc - gdzie mogę podesłać foto do Cie , celem ocenzurowania przed inałguracją w galeryji
TEAM FX
@Protetyk za daleko mieszkasz to ty nie znasz jeszcze jego możliwości tym razem Kacper miał się całkiem dobrze 
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, o 16:31 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ