Impresje po Highway to hell

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

STOKLOSA

Re: Impresje po Highway to hell

Post autor: STOKLOSA »

A może by ktoś :?: przedstawił oficjalne potwierdzenie wyników EXTREMA!!!Niech wszyscy wiedzą kto podpisał pakt z DIABŁEM i znalazł sie na I miejscu :lol:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

pracuję nad tym :mrgreen:
STOKLOSA

Post autor: STOKLOSA »

nie to żebym pośpieszał, ale niech info z nazwiskami i "pochodzeniem"(czytaj NAZWA MIASTA) toczy się po necie to może będzie łatwiej o sponsorów :roll: A w przypadku tego sportu zawsze!!coś jest do naprawy i wymiany :lol:
Awatar użytkownika
rad-t

Post autor: rad-t »

My ze swojej strony chcielibysmy podziekowac jeszcze ekipie suzek ktory wyciagnela nas z rowu przy wjezdzie na AC/DC :) (zreszta z tymi zalogami spotykalismy sie pozniej wiele razy, a wczesniej zbieralismy pieczatki na highway to hell - my na nogach - oni na kolach), zalodze litewskiej za nocna probe wciagniecia naszego autobusu na prog przy pieczatce przygody i ekipie traska za tasme do polatania woderow :) bo nasze dwie rolki bylo malo :D
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

Post autor: Ma-Rysia »

co do wyników to nie wiem czy dobrze pamietam ale z Rufiem wywalczyliśmy coś pomiędzy 1 a 10 miejscem :mrgreen:
podobał mi się ten cytat " Rufio jechał jak nigdy a skończył jak zawsze :mrgreen: :mrgreen:

natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecie :D nie licząc organizatora to chyba wygrałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Franc podaj wyniki :!:
TEAM FX
Awatar użytkownika
Broncosaurus

Post autor: Broncosaurus »

rad-t pisze:... na prog przy pieczatce przygody...
na który próg?
oneten
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

rad-t pisze:My ze swojej strony chcielibysmy podziekowac jeszcze ekipie suzek ktory wyciagnela nas z rowu przy wjezdzie na AC/DC :) (zreszta z tymi zalogami spotykalismy sie pozniej wiele razy, a wczesniej zbieralismy pieczatki na highway to hell - my na nogach - oni na kolach), zalodze litewskiej za nocna probe wciagniecia naszego autobusu na prog przy pieczatce przygody i ekipie traska za tasme do polatania woderow :) bo nasze dwie rolki bylo malo :D

spoko loko tylko zjeby dostaliśmy za przejazd tamtędy bo to trasa nie dla extremu i troszke się przejazd rozjeb......

suki z garwolina :mrgreen:
TEAM FX
Awatar użytkownika
Adam.Ż

Post autor: Adam.Ż »

no prawie wróciłem do siebie...

Dzięki wielkie dla Franca i reszty którzy pomagali przy organizacji.
Impreza super... Te tereny, widoki... Szkoda że hosanne nocą robiliśmy :(
a HIGHWAY TO HELL.... nie da się tego opisać, to trzeba przeżyć/przejechać żeby poczuć co to znaczy...

Dzięki wielkie Stang za towarzystwo i pomoc w podczas tej drogi do piekła :P mam nadzieję że nie daliśmy Wam za bardzo w kość - szczególnie na trawersie 8) :lol:

Bomaciek maskę mam zagiętą od tej nocy :wink:
kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska :D

jeszcze raz wielkie dzięki...
Szkoda tylko że nie mogłem zostać dłużej na bankiecie ale czymś się podtrułem i musiałem spadać zaraz do pokoju bo ledwo stałem... :roll:
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

@AdamŻ ja już dziękowałem parę postów w tył 8) żyjemy więc dobrze było trawers na wyścigi kto pierwszy na drugą stronę dobre... dobre :D a ostatnia pieczątka na trawersie ta w pionie wzbogaciła mnie o 3 następne siwe włosy :mrgreen:
Zuza po autostradzie o dziwo cała i ma się dobrze :)

a nie wiesz co straciłeś na bankiecie było bardziej niż grubo :mrgreen:

A i pozwoliłem sobie wpisać Cię na VII Zmotę to tak na wypadek jak by się lista za szybko zapełniła :wink:
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, o 16:00 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
alo

Post autor: alo »

Adam.Ż pisze:kiedy się przebudziłem rano zobaczyłem że jeszcze 3 osoby ze skorpiona śpią wokół naszego ogniska
Dwie osoby ze skorpiona i ja :mrgreen:
Mój parch leżał obok bomaćkowej suzy i czekał tak jak oni na jakiegoś wybawcę :wink:
AP
protetyk

Post autor: protetyk »

Ma-Rysia pisze: natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecie :D nie licząc organizatora to chyba wygrałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No nie wiem.
Ciekawe czy na tym świecie wyprodukowano wystarczającą
ilość alkoholu dla mojego pilota :mrgreen:
Awatar użytkownika
rad-t

Post autor: rad-t »

Ma-Rysia pisze:spoko loko tylko zjeby dostaliśmy za przejazd tamtędy bo to trasa nie dla extremu i troszke się przejazd rozjeb......
suki z garwolina :mrgreen:
hehehe ten przejazd juz byl mocno rozjeb.... jak wszedlem najpierw z buta to wpadlem jakos za kolana.. potem poprawilismy swoimi dwoma tonami a potem to juz wiecej nic nie trzeba bylo :) mysle ze go tylko udrożniliście bardziej :P
Broncosaurus pisze:na który próg?
jako ze przy naszym IFS na przodzie nie bylo szans podejscia do pieczatki nr 2 przodem probowalismy wziac ja z drugiej strony tylem i tam byl taki prog ktory siegal u nas mniej wiecej do zderzaka (jak napieralem tylem to pieprznalem pare razy) ale braklo wykrzyza i kola blokowaly sie o nadkola, probowalismy wciagnac explo za tyl po zbloczu wyciagara Litwinow ale nie dalo rady :( dopiero nastepnego dnia poszlo latwiej :P
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
bigos

Post autor: bigos »

po 2 dniowej przerwie na forum nie na nadążam czytać postów :mrgreen:
Suzuki Vitara X90
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

protetyk pisze:
Ma-Rysia pisze: natomiast interesuje mnie klasyfikacja po bankiecie :D nie licząc organizatora to chyba wygrałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No nie wiem.
Ciekawe czy na tym świecie wyprodukowano wystarczającą
ilość alkoholu dla mojego pilota :mrgreen:

ja tu pisze o klasyfikacji medialnej :mrgreen: nie o przelewach 8)

Franc - gdzie mogę podesłać foto do Cie , celem ocenzurowania przed inałguracją w galeryji
TEAM FX
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

@Protetyk za daleko mieszkasz to ty nie znasz jeszcze jego możliwości tym razem Kacper miał się całkiem dobrze :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, o 16:31 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
ODPOWIEDZ