Przedostatnia prosta Mazovia MTB Radom 2009

Bike marathony np. Mazovia MTB, Poland Bike, Skoda MTB Marathon, CrossCarpatia itp.

Moderatorzy: franc, Student

Awatar użytkownika
ap4x4

Re: Przedostatnia prosta Mazovia MTB Radom 2009

Post autor: ap4x4 »

No sprzęt zatankowany i rowery zapakowane.
Y61 SUPER + SCOTT
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Radomska pętla nie należała do najpiękniejszych w tym sezonie :roll: Właściwie była najbrzydsza z 5 maratonów jakie jechałem w tym roku. Gdyby nie fajny kawałek w Puszczy Kozienickiej to byłoby dno. Nudne dziury za lotniskiem, pył, fatalna kładka, nieogarnięty sędzia w miejscu słabo oznakowanym. Nasz team :D pojechał wzorowo i wszyscy zawodnicy awansowali :lol: Jednak Artur miał fatalny upadek z tej pieprzonej kładki. Jak tam samopoczucie ? Daj jakiś znak.
Tak jak mówił Mikołaj jeżeli w przyszłym roku trasa będzie taka sama to nie warto tam jeździć. Szkoda płuc i zdrowia.
Będę kombinował Jabłonnę ale słabo to widzę :roll:
Awatar użytkownika
imbir

Post autor: imbir »

franc pisze:Radomska pętla nie należała do najpiękniejszych w tym sezonie :roll: Właściwie była najbrzydsza z 5 maratonów jakie jechałem w tym roku. Gdyby nie fajny kawałek w Puszczy Kozienickiej to byłoby dno. Nudne dziury za lotniskiem, pył, fatalna kładka, nieogarnięty sędzia w miejscu słabo oznakowanym. Nasz team :D pojechał wzorowo i wszyscy zawodnicy awansowali :lol: Jednak Artur miał fatalny upadek z tej pieprzonej kładki. Jak tam samopoczucie ? Daj jakiś znak.
Tak jak mówił Mikołaj jeżeli w przyszłym roku trasa będzie taka sama to nie warto tam jeździć. Szkoda płuc i zdrowia.
Będę kombinował Jabłonnę ale słabo to widzę :roll:
Za mało przyrody było, szkoda. Może za rok zmienią trasę, bo tak to nie warto. Puszczy było sporo na giga. Mogli zupełnie inaczej poprowadzić tę trasę. Plecy bolą od tych dziur.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
ap4x4

Post autor: ap4x4 »

A ja się przyznaję że jakoś nie potrafię rozglądać się dookoła i podziwiać piękne okoliczności przyrody kiedy się ścigam.
Co do dziur na trasie to się z Wami zgadzam. Siodełko wbiło mi się w dupę.
Y61 SUPER + SCOTT
ODPOWIEDZ