Before Jablonna ;-)
Before Jablonna ;-)
Jak ktos slusznie stwierdzil w Radomiu juz tak sie nie usmiechalem jak w Jozefowie.
Szczerze mowiac wogole nie mialem radosci z tej jazdy rowerowej - a ja to zwykle tak lubie! Chyba zawinila kombinacja cisnienia w 2 sektorze (po starcie 46 km/h przez lotnisko) i kiepskiego przygotowania - marnej regeneracji po Jozefowie i dalszego przybrania na wadze ;-(.
Jako bezrobotny mam sporo czasu wolnego, wiec od wczoraj zaczolem przygotowania do Jablonnej od ..... odpoczynku. Masaz, laznia parowa itp.
Ale w weekend juz bym pojechal na delikatna przejazdzke po trasie nastepnego maratonu - Jablonnie.
Stad nowy watek:
Kiedy? sobota czy niedziela?
Kto? Ponizej lista - dopisujecie sie.
1. Mikolaj: Sobota lub niedziela obojetne
2.
3.
4.
Szczerze mowiac wogole nie mialem radosci z tej jazdy rowerowej - a ja to zwykle tak lubie! Chyba zawinila kombinacja cisnienia w 2 sektorze (po starcie 46 km/h przez lotnisko) i kiepskiego przygotowania - marnej regeneracji po Jozefowie i dalszego przybrania na wadze ;-(.
Jako bezrobotny mam sporo czasu wolnego, wiec od wczoraj zaczolem przygotowania do Jablonnej od ..... odpoczynku. Masaz, laznia parowa itp.
Ale w weekend juz bym pojechal na delikatna przejazdzke po trasie nastepnego maratonu - Jablonnie.
Stad nowy watek:
2.
3.
4.
Re: Before Jablonna ;-)
Ojej no! Nowik tak swiatowo zaczol "after Radom" to ja tez chcialem "before" to "przed". I wyszedlem na pretensjonala.
A.
A.
Jeżeli więc chodzi o Przed Jabłonna to chętnie bym z Wami pojeździł ale niestety jestem z tych co muszą pracować w tygodniu codziennie do 16.15
A w ten weekend muszę iść do szkoły aby móc się z niej zerwać w następny na Jabłonną.
A w ten weekend muszę iść do szkoły aby móc się z niej zerwać w następny na Jabłonną.
Y61 SUPER + SCOTT
To jest słuszna koncepcja. Może na rowerach tam pojechać, traska jest nawet ciekawa, wzdłuż Wisły ? Byle pogoda była i wolałbym w sobotę. Zresztą można też samochodem i zostawić go na parkingu w Jabłonnie pod kościołem i stamtąd ruszyć. Wchodzę w to. Mam nadzieję, że nic mi innego nie przeszkodzi.Amikolaj pisze:Jak ktos slusznie stwierdzil w Radomiu juz tak sie nie usmiechalem jak w Jozefowie.
Stad nowy watek:
2.
3.
4.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Chłopaki a może
http://www.polandbike.pl/index.php/comp ... ke#Scene_1" onclick="window.open(this.href);return false;
w niedzielę bym mógł Co Wy na to ?
http://www.polandbike.pl/index.php/comp ... ke#Scene_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Może basket na Agrykoli ? Można dojechać na rowerkach.franc pisze:Chłopaki a może![]()
![]()
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
W najbliższy weekend odpadam. Jak będzie dość ładnie to w Jabłonnej jadę z rodziną hobby - widoki, pogawędki, ukrycie spadającej formy... 
Poland Bike - może to być dobra odskocznia na przyszły sezon. Chyba nie dam rady przejechać po raz "n-ty" Otwocka, Piaseczna czy Józefowa, Jabłonny, Łomianek, choć nadal warto powtórzyć Łódź, Nidzicę lub pierwszy raz Supraśl, Szydłowiec.
Poland Bike - może to być dobra odskocznia na przyszły sezon. Chyba nie dam rady przejechać po raz "n-ty" Otwocka, Piaseczna czy Józefowa, Jabłonny, Łomianek, choć nadal warto powtórzyć Łódź, Nidzicę lub pierwszy raz Supraśl, Szydłowiec.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Zgadzam się całkowicie. Poland Bike to ciekawa alternatywa na przyszły sezon, ale W Mazovii warto pojechać te ciekawsze i nieznane trasy. Mógłbym Supraśl, Nidzicę, Szydłowiec, Ducha Puszczy. Myślę, że Zamana coś będzie kombinował, bo ludzie się będą wycofywać do konkurencji.Nowik pisze:W najbliższy weekend odpadam. Jak będzie dość ładnie to w Jabłonnej jadę z rodziną hobby - widoki, pogawędki, ukrycie spadającej formy...
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Duch Puszczy fajny. Wreszcie może zaliczymy jakąś małą etapówkę. Cały czas jestem otwarty na 24H - quatroteam.
Coś nowego, fajnego i łatwego można wyhaczyć u Langa.
Nie zapominamy o typowych maratonach górskich, reszta to maratony terenowe.
Na 24 h. ludzie przejeżdżają po 200 km w górę!!! Wstyd mniej :-)Nowik pisze:Duch Puszczy fajny. Wreszcie może zaliczymy jakąś małą etapówkę. Cały czas jestem otwarty na 24H - quatroteam.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
W teamie 4os. na głowę wychodzi ok. 150km w ciągu doby. Co runda odpoczynek. Noc krótka, może byc fajnie. Wrócimy do tematu w 2010.
W tym roku pętla wynosiła 18km. Teamy 4os. robiły 25-35 okrążeń tj.450-630km, czas jednego kółka 30-45min. To ma być zabawa, więc na głowę 7 okrążeń = 130km i nie będziemy najgorsi